Hoşlandığınız Erkek size Çirkin derse...

tamam şöyle x kişisinden bahsediyorsunuz x kişisi için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış diyorum ben. o da o zaman sen kötü birisin dedi (

Bence iltifat etmiş
bahsettiğiniz kişi çirkinmiş ama kalbi güzelmiş ya , sizde çirkin ama kalbi güzel yüzüne yansımış demişsiniz ya oda kendince senin yüzün güzel kalbinin güzelliğine gerek yok demek istemiş

anlamadım. bahsettiğim kız güzel ve iyi bir kızdı. ben de kızın kalbinin güzelliği yüzüne yansımış dedim. (kız evli bu arada) o da o zaman sen kötü birisin dedi

Son düzenleme:
peki siz neden öyle birşey söyledi diye sormadınızmı birde ciddi söylemiş ben olsaydım o an kavga başlangıcı olurdu

peki siz neden öyle birşey söyledi diye sormadınızmı birde ciddi söylemiş ben olsaydım o an kavga başlangıcı olurdu

açıkçası utandım ve konuyu değiştirdim. ne biliyim ne denir ki öyle bir durumda. mesela bir keresinde hoşlandığım çocuğun yanında bir kız arkadaşım bana iltifat etmişti konuyu değiştirmiştim hemen.
pek özgüvenim yok

Son düzenleme:
Ne kadar düşüncesiz bir çocukmuş. Laf olsun diye demiştir ciddi söylediğini zannetmiyorum.
Bana da eskiden hoşlandığım salak karikatür gibisin demişti, şaşkınlıkla nasıl komik davranıyorsam artık. Çok utanmıştım

takma canım ya boşver gitsin.sana erkek mi yok.herkes herkesi beğenicek diye bir şey yok birinin çok güzel dediğine biri çirkin bile diyebilir.yani kendini bir kişinin lafıyla çirkin hissetme ki birinin yüzüne de ciddi ciddi çirkin olduğunu ima etmek ne çirkin davranış asıl çirkinlik o takma.ondan hoşlanıyormuşsun unut gitsin.olacağı yokmuş de geç etrafında diğer kişilere bak eminim seni beğenen birileri çıkacaktır.

teşekkür ederim iyi geldi...

kızlar hepinize teker teker çok teşekkür ederim. bir insanın şaka ya da ciddi artık ne amaçla dedi bilmiyorum ama birine çirkin demesi iğrenç bir durum. ben bunu kimseye yapmam şaka yollu bile olsa yapmam. tavsiyem siz de hiç yapmayın. yaşayarak ne kadar kırıcı olduğunu gördüm.

bence senin ona olan ilgini anlamış. bi tarafı kalkmış o yüzden öyle söylüyor.

sen de lafı yapıştırsaydın "Allah'a şükürler olsun ki seninle ikiz değilim"

şaka yapmıştır

gerçekse de erkeklerin zevki çok kötü, bi çok erkeğin bebek gibi dediği kızlara bakıyorum bebek hariç herşeye benziyor belki chucky bebeğini kastediyorlardır

anlamadım. bahsettiğim kız güzel ve iyi bir kızdı. ben de kızın kalbinin güzelliği yüzüne yansımış dedim. (kız evli bu arada) o da o zaman sen kötü birisin dedi

ok canım ben yanlış anladım
bence saçmalamış sen kendini beğeniyorsan gerisi boş
eğer gerçektende çirkin demek için dediyse afedersiniz ama sala.ın tekiymiş sende hemen lafına karşılığını verseydin hadsize

Boşa demiyorum bu erkekler kalas diye,ağzını burnunu dağıtıcan o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…