tamam şöyle x kişisinden bahsediyorsunuz x kişisi için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış diyorum ben. o da o zaman sen kötü birisin dedi(
Bence iltifat etmiş
bahsettiğiniz kişi çirkinmiş ama kalbi güzelmiş ya , sizde çirkin ama kalbi güzel yüzüne yansımış demişsiniz ya oda kendince senin yüzün güzel kalbinin güzelliğine gerek yok demek istemiş
kız mıı?hoşlandığım kişi yazmışsın da ben mi yanlış anladım?
peki siz neden öyle birşey söyledi diye sormadınızmı birde ciddi söylemiş ben olsaydım o an kavga başlangıcı olurdu
bak şimdi hoşlandığım çocukla oturup muhabbet ederken ikimizin de ortak tanıdığı bir kızdan konu açıldı ben de kız için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış dedim.
ağız burun dalardım herhalde zaten umut yok en azından sınırımı alırdım
takma canım ya boşver gitsin.sana erkek mi yok.herkes herkesi beğenicek diye bir şey yok birinin çok güzel dediğine biri çirkin bile diyebilir.yani kendini bir kişinin lafıyla çirkin hissetme ki birinin yüzüne de ciddi ciddi çirkin olduğunu ima etmek ne çirkin davranış asıl çirkinlik o takma.ondan hoşlanıyormuşsun unut gitsin.olacağı yokmuş de geç etrafında diğer kişilere bak eminim seni beğenen birileri çıkacaktır.
arkadaşça sohbet sırasında içten içe hoşlandığınız erkek size direk ya da ima ederek Çirkin derse tepkiniz ne olurdu??
olay şöyle gelişti: x diye başka birinden bahsediyorsunuz x kişisi için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış diyorum ben. o da o zaman sen kötü birisin dedi(
mizaç olarak esprili ve dobra biridir ama bunu söylerken ciddiydi yani gülmüyordu en azından
anlamadım. bahsettiğim kız güzel ve iyi bir kızdı. ben de kızın kalbinin güzelliği yüzüne yansımış dedim. (kız evli bu arada) o da o zaman sen kötü birisin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?