- 13 Mayıs 2024
- 1.356
- 3.670
- 53
- Konu Sahibi yingyang92
-
Hayır.o söze hiç katılmıyorum.erkekler tarafından da katılmıyorum.Dun bir video izledim Tuna Tuner'in. Diyor ki, kadin babasina benzeyen tanidik karakterlere yoneliyor. Baba alkolik ise, siddet gosteriyorsa, soguksa kadin da ona gore seciyor diyor. Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Bunu degistirmek anca terapi ile mi mumkun?
O konu şöyle.çocuk yetersizlik ve değersizlere duygularıyla yetiştiği için özgüven ve kendine saygı duyguları gelişmemiş oluyor.eee böyle olunca da sevgi, saygı, merhamet dolu kişileri hayatına çekme ihtimali düşük oluyor.yani hiçbir kadin gidip de bu hanzoyla birlikte olayım demiyordur.olması gerektiğini tecrübe edemediği için doğru değerlendirme de yapamıyor.Dun bir video izledim Tuna Tuner'in. Diyor ki, kadin babasina benzeyen tanidik karakterlere yoneliyor. Baba alkolik ise, siddet gosteriyorsa, soguksa kadin da ona gore seciyor diyor. Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Bunu degistirmek anca terapi ile mi mumkun?
Bilinçaltı bu farketmezsin ki.Çok benziyor huyları ama tamamen tesadüf, özellikle seçmedim
Çok doğru bunu ben de duydum çok kişiden.Eşimin bazı huylarını babama çok benzetiyorum.Babam tam bir diktatördür kelimenin tam anlamıyla.Eşin de öyle mi diyeceksiniz Allah korusun.Öyle olsa bi dakka durmazdım.Babam evin dekoruna hep karıştı o orda bu burda duracak diye.Dedim kendi evim olunca kendim karar veririm evin dekoruna öyle olmadı malesef.Evlendim eşim karar veriyor şimdi de.Babamın aksine merhametli yardımcı her anlamda arkamda duran biri ama evin dekoruna karışması beni çok rahatsız ediyor.Dun bir video izledim Tuna Tuner'in. Diyor ki, kadin babasina benzeyen tanidik karakterlere yoneliyor. Baba alkolik ise, siddet gosteriyorsa, soguksa kadin da ona gore seciyor diyor. Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Bunu degistirmek anca terapi ile mi mumkun?
Benimki babamın ultra yumuşatılmışı ve daha moderniBenim koca babamın oğlu olabilir. Erkek kardeşim bu kadar benzemiyor babama. Ama benim ki yeni ve güncellenmiş sürümü acayip iyi özellikler de eklenmiş
Dun bir video izledim Tuna Tuner'in. Diyor ki, kadin babasina benzeyen tanidik karakterlere yoneliyor. Baba alkolik ise, siddet gosteriyorsa, soguksa kadin da ona gore seciyor diyor. Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Bunu degistirmek anca terapi ile mi mumkun?
Zaten ya aynısınonya da tam zıddını seçiyorlarmış. Mesela babası çok baskın kız bu durumu sevmiyor çok sessiz bir adamla eeniyormuş. Normalde olsa o kadar sessiz birini sevmez belki.Tam olarak babamın zıttı diyebilirim. Belkide bu yüzden onu seçtim
Dun bir video izledim Tuna Tuner'in. Diyor ki, kadin babasina benzeyen tanidik karakterlere yoneliyor. Baba alkolik ise, siddet gosteriyorsa, soguksa kadin da ona gore seciyor diyor. Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Bunu degistirmek anca terapi ile mi mumkun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?