Hoşlanılan bir kişi ve kararsızlık yumağı..

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Öncelikle herkese merhabalar , güzel bir gün olsun herkes için :)
Kararsız kaldığım ve danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 2-3 haftadır hoşlandığım biri var aynı okulda aynı bölümdeyiz ama ben 3.sınıfım o 4.sınıf , 2 tane ortak aldığımız ders sayesinde kendisini gördüm ve tanıdım. Kendisiyle ilgili pek bi bilgim yok , karakter olarakta tanımıyorum ama hoşlanıyorum. İlla sevgili olmak değil amacım hani bi tanışsak konuşma birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulsak o da yeter. Ama hiç konuşamadık sadece ben uzaktan arada bi bakış atıyorum belki anlar diye daha bişey olmadı o da bakıyo arada bi ama gelip bi konuşma çabasına girmedi bende girmedim. Sizce ne yapmam gerekir nasıl yaklaşmalıyım böyle hoşlandığımı çok belli etmeden tanımak istiyorum tanımadığım için direkt duygularımı belli etmek istemiyorum nasıl tepki verir bilmiyorum özgüven problemim de var hani istemez bana bakmaz reddeder falan napsam ben ya birinden hoşlansanız nasıl yaklaşırsınız?

Yani çok tanışmak istiyorsanız ortak ders için ders notu sorabilirsiniz. Ya da sosyal medyadan bulup ekleyebilirsiniz. Ama benim emin olduğum şey şu ki erkekler bakınca illa bir niyetle bakmıyorlar. Öylesine de bakabiliyorlar. Hatta sadece bakmak için bile bakabiliyorlar. Gerçekten tanışmak konuşmak isteyen biri de gelip tanışıyor. Çok çekingense ancak gelmeyebilir.

Geçen sene aynılarını yaşadım :) bizde bir iki derse ortak giriyorduk. Çocuk gelip benden silgi kalem istiyordu hep. Belki çok çocukça ama öyle muhabbetimiz başladı
Sende yakınına oturup bişeyler isteyip sorabilirsin. Ya da üst sınıf ya dersle ilgili bişey sorabilirsin

Zaten bakma amacı hani daha çok öylesine gibi geldi banada. Sosyal medyadan buldum ama eklemeye cesaretim yok çünkü direkt hoşlandığım çok belli olur diye

Keşke gelip benden bir şeyler istese

Keşke gelip benden bir şeyler istese
Ben onu ilk gördüğüm gibi zaten abayı yakmıştım :) sonra gelip hep bizim önümüze oturdu arkasını dönüp dönüp bişeyler istiyordu. Ben iyice vuruldum :) bence siz isteyebilirsiniz. Tesadüf gibi yakınına oturun önüne ya da arkasına

Sonra ne oldu sevgili falan oldunuz mu sbsbsb

Sonra ne oldu sevgili falan oldunuz mu sbsbsb
Hayır dkdlf bu çocuk okulu uzatmış aşırı sorumsuz biriydi tam yakınlaşır gibiydik okula gelmedi iki üç hafta. Yine bakışma falan oldu sonra ama vizeler geldi okula bir geldi bir gelmedi derken dönem bitti . Bende bırakmıştım zaten :)

Muhtemel sonum gibi duruyo.. sgsvgs

Bakişmayla bir sonuca varamazsın. Seviyorsan git konuş bence ama tabii ki havadan sudan dersten nottan şeylerle.

ust sinifmis,
meslekle alakali sorular sorun, onerilerini sorun.
okul bitiyor mu deyin,
ne bileyim tezli ise bolumunuz tezini sorun, vs vs

bakislara anlam yuklemeyin ama uzulursunuz sonra.

Bir gün tek yakaladığında yanına git ortak dersiniz hangisi ise onunla alaklı birşeyler sor.. Baktın sinyali alır muhabbet uzatırsa zaten gerisini o getirir. Ama baktın öyle hemen cevap verip kestirip atar, ya da devam etmezse salla gitsin :)

Üni 3. sınıfta aynısı başıma geldi 1 yıl hep uzaktan izledim.Benimki bi de ilk görüşte aşktı Ama bi süre sonra anlamıştı onu sevdiğimi.Ciddi ciddi acı çekiyordum artık.Ertesi sene doğum gününde buna bi slayt hazırladım bi de kalpli kutuyla peluş ördek hepsini bi poşete koyduk,evi bize yakındı bu poşeti kapının önünde duran motorunun sapına asıp kaçtık.Sonra yakın arkadaşım kendisine mesaj yazıp konuşmak istediğini söyledi.Biz bi cafede buluştuk arkadaşım gelmedi.Bi süre bana dair sorular sordu filan.Sonra cüzdanından bi kız resmi çıkarttı kepli cüppeli,”Ben 7 yıldır onu seviyorum,o 7 yılda 9 kişiyle çıktı ama ben hala onu seviyorum her gece bu fotosuna bakıp öyle uyuyorum.” dedi o an yıkıldım...Bence onun samimi arkadaşlarıyla arkadaş olmaya çalışın vize final haftaları bunun için mükemmel bir ortam oluyor.Onlardan çaktırmadan öğrenin sevgilisi,sevdiği biri var mı yok mu...Sonra o grupla dışarda buluşun,ders filan çalışın o da gelirse tanımaya çalışın.Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben olsam ders çıkışı yanına gidip birden havadan sudan dersten falan konuşmaya başlarım.. Ne olabilir ki yani git yanımdan konuşmam senle diyecek hali yok.. Zaten tavrından tarzından da ilgili olup olmadığı belli olur Bakarsın ertesi gün o senle konuşmaya başlamış

Ben önce samimiyeti iletirim ders notları için telefonunu alırım...
Sonra bir yerde yemeğe davet ederim...
Ne bileyim içki de olabılır bilemicem....
Ya da bowling de iyiyimdir oraya davet ederim
Sonra da söylerim ay ne yapayım

Kapanın elinde kalıyor vallaha öyle mi böyle mi düşünene kadar pırrr gidiyor...
Ama fazla anlam yükleme yani olmazsa başkası olur...

Ben olsam gidip direkt bir kahve içmeyi teklif ederim .
Çok net oluyor her şey hic yorulmuyor insan sonrasında

Ben olsam gidip direkt bir kahve içmeyi teklif ederim .
Çok net oluyor her şey hic yorulmuyor insan sonrasında
Selam, iki dersimiz ortak ama tanışma fırsatımız olmadı. Ben leydistark. Demeye ne dersin?
Ayy öneriler çok güzel ama keşke cesaretim olsa. Ama deneyeceğim mutlaka konuşmayı ondan sonrasında onun hareketlerine davranışlarına göre şekillenirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…