- 24 Mart 2024
- 115
- 26
- 3
- Konu Sahibi portakalcicegi579
-
Yani önüne rasgele gelmiş ve izlemiş olamaz mi?Bu soruyu soran kişi " siz " normal misiniz?
Adam yol almış gidiyor . . .
Hoşlanılan kadına nasıl davranılmalı ? Hadi diyelim bu önüne çıktı. Peki yatmak istemesi nasıl anlaşılır ? Buda mı ?Yani önüne rasgele gelmiş ve izlemiş olamaz mi?
Anormallik varHoşlanılan kadına nasıl davranılmalı ? Hadi diyelim bu önüne çıktı. Peki yatmak istemesi nasıl anlaşılır ? Buda mı ?
Telefonunu saklamıyor diye rahattım ama içime bi kurt düştüAaaa şaka yapıyorsunuz
Tabi canım muhtemelen yanlışlıkla izlemiştir, siz yine dikkat edin de bir sonraki video kürtaj videosu olmasınYani önüne rasgele gelmiş ve izlemiş olamaz mi?
Evet oradan izlemiş. Sonuna kadar değilNerden izlemiş YouTube mu? Sonuna kadar izlemiş mi görünüyor?
Şu açıdan soruyorum, şu video mesela benim YouTube anasayfamda. Orada açık bıraktım kendime su koymaya gittim, o sırada o oynadı ve benim izleme geçmişimde göründü. Halbuki açıp izlemedimEvet oradan izlemiş. Sonuna kadar değil
Arama geçmişinde var mı yani aratmış mı yoksa karşısına çıkıp mı izlemiş?merhabalar
Gecen aylarda eşimin telefonuna bakarken, izleme geçmişinde hoşlanilan kadına nasil davranılmalı diye birşey izlemiş. Sonrasında da hoşlanılan kadının yatmak istemesi nasıl anlasılirr videosu izlemis. Bunlar normal mi sizce?
İki farklı video farkli zmanda izlenmişŞu açıdan soruyorum, şu video mesela benim YouTube anasayfamda. Orada açık bıraktım kendime su koymaya gittim, o sırada o oynadı ve benim izleme geçmişimde göründü. Halbuki açıp izlemedimEki Görüntüle 3438806
Eki Görüntüle 3438807
Ama tabii bu 1 kere denk gelir 2 kere peş peşe geldiyse çok mümkün değil gibi
Aratma kısminda gecmis çikmiyorArama geçmişinde var mı yani aratmış mı yoksa karşısına çıkıp mı izlemiş?
Bayağı isteyerek izlemiş o zaman. Sizce normal miİki farklı video farkli zmanda izlenmiş
Hoşlanılan kadına nasıl davranılmalı ? Hadi diyelim bu önüne çıktı. Peki yatmak istemesi nasıl anlaşılır ? Buda mı ?
Normal değilBayağı isteyerek izlemiş o zaman. Sizce normal mi
Belkide oradan ogrendikleri ile sizi anlamaya çalışıyorda olabilir. Hemen kötüye yormayalım bence ama sen gizliden takip etmeye devam et. Buradan bilmeden ne söylesek havada kalır.merhabalar
Gecen aylarda eşimin telefonuna bakarken, izleme geçmişinde hoşlanilan kadına nasil davranılmalı diye birşey izlemiş. Sonrasında da hoşlanılan kadının yatmak istemesi nasıl anlasılirr videosu izlemis. Bunlar normal mi sizce?
EvetBu adam, senin albenin yok diyen koca kişisi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?