- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Birinden hoşlanıyorum kendisi şair aynı zamanda seslendirme de yapıyor. o kadar güzel sesi var ki dinlerken huzur buluyorum adeta. eskiden radyo programı yaparken kendisini dinlerdim hemen hemen lise 1 den beri yani 6 sene falan oluyor. Adamla muhabbet etmeye başladıkça hoşlandım. aynı şehirde yaşıyoruz ama hayatında biri varmış oysa ki öyle de durmuyor off
ulaşamamk değil çok mütevazi biri muhabbet ediyoruz genelde hitap şekillerimiz bile sendir birbirimize karşı. Ama işte şiirlerini dinlerken çok farklı hissediyorum kendimi o ses tonu feci etkiliyor beniunutmaya bakın...
ulaşamadıgınız için bence gözünüzde büyütmüşünüzdür
hayatında biri varsa yapacak tek şey
bagrınıza taş basıp unutmak olacak
Bence bu hoslanmaktan cok begeni olsa gerek. Bir zamanlar bende deli gibi Izmirli bir radyocuyu dinlerdim ah cokta güzel bugulu bir sesi var.
Birinden hoşlanıyorum kendisi şair aynı zamanda seslendirme de yapıyor. o kadar güzel sesi var ki dinlerken huzur buluyorum adeta. eskiden radyo programı yaparken kendisini dinlerdim hemen hemen lise 1 den beri yani 6 sene falan oluyor. Adamla muhabbet etmeye başladıkça hoşlandım. aynı şehirde yaşıyoruz ama hayatında biri varmış oysa ki öyle de durmuyor off
öyle olacak
bende izmirliyim aynı kişi olablr mi isim alablr miyim :)
aşık değilim sadece hoşlanıyorum dedim ama araya eski konuları katan biri olmasa şaşardımHatırladıklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum, olmadık kişilere hisler besliyorsunuz hep. Biri hocanızdı, biri ailenizin onaylamayacağını düşündüğünüz bir tanıdığınızdı, şimdi de hayatında biri olan bir radyocu.
Ömer bey radyo programını bıraktı bir kaç ay oluyortabiki ama yasca bügük biri Ömer Köroglu bahsetigim radyocu :)
Ömer bey radyo programını bıraktı bir kaç ay oluyor
aşık değilim sadece hoşlanıyorum dedim ama araya eski konuları katan biri olmasa şaşardım
unutun ......
Kötü bir niyetim yoktu, kusura bakmayın lütfen. Sadece dikkatimi çekmişti. İyi günler dilerim.
Omer koroglumuymus? Gencligimizde ne dinlerdikk be
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Omer koroglumuymus? Gencligimizde ne dinlerdikk be
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok degilmis bende sesini begendigim bir radyocudan bahsetmistim :)
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın ama daha öncede uni hocaniza aşiktiniz simdi de şair birinden hoşlanıyorsunuz farkinda misiniz nerde imkansız var siz ona takılıyorsunuZ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
aşığım demedim ben zaten hoşlantı beğeni hayranlık ki benim dediğim şair bence hiçte imkansız biri değil muhabbet edebiliyoruz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?