- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Birinden hoşlanıyorum kendisi şair aynı zamanda seslendirme de yapıyor. o kadar güzel sesi var ki dinlerken huzur buluyorum adeta. eskiden radyo programı yaparken kendisini dinlerdim hemen hemen lise 1 den beri yani 6 sene falan oluyor. Adamla muhabbet etmeye başladıkça hoşlandım. aynı şehirde yaşıyoruz ama hayatında biri varmış oysa ki öyle de durmuyor off
İyi imkansız değilse sorun ne...Ayrıca ben aşıksiniz demedim ama sizdeki hoşlanmanin duygusal boyutta olduğunu hissettim...Sadece diğer konunuzu biliyorum bağlandiniz mı siz biraz zor kopuyorsunuz üzülmeyin istedim
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Niyetin kötü gibi geldi bana
hayatında biri olmasa etkileyebileceğim biri .
anlayamadım nasıl ya
Birinden hoşlanıyorum kendisi şair aynı zamanda seslendirme de yapıyor. o kadar güzel sesi var ki dinlerken huzur buluyorum adeta. eskiden radyo programı yaparken kendisini dinlerdim hemen hemen lise 1 den beri yani 6 sene falan oluyor. Adamla muhabbet etmeye başladıkça hoşlandım. aynı şehirde yaşıyoruz ama hayatında biri varmış oysa ki öyle de durmuyor off
Benim sesi cok cok guzel arkadasimi bir gun sinirlendirmislerdi..Iste o gun onun aslinda bir karga oldugunu anladim : )
hayatında kimse yokmuş ve şiir gibi sözlerle görüşmek istediğini söyledi :) kısmetse tatil dönüşü eylülde görüşeceğiz :)
Gel artık yanında olda gözlerime bakarak anlat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?