Hoşlanma belirtileri

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhaba herkese. Doğru insan evlenme derken peki o kişi etrafta biz mi anlamıyoruz? İşyerinde sizce nasıldır bu ilginin belirtileri

Bence öyle biri yok. Genel bir konu olsun ve belki fark etmediğimiz ama buradaki bayanların bilgi sahibi olduğu bir şeyler varsa bilelim dedim.Herkes yalnızlıktan bahsederken forumda.

Valla belirti melirti bunlara takilmamamiz lazim bence. Butun hoslanma belirtilerini yanlis anladim su zamana kadar ve hayal kirikligina ugradim. Hatta gecenlerde konu actim "benden hoslaniyor muuu" diye, adamin bana attigi inanilmaz seksi, yakici, tatli, flortoz bir bakis vardi. Biraz gozlemledim, baktim ki AYNI BAKISI TAKSICI AMCAYA DA ATIYOR. Benlik bisey yokmus yani.

Erkekler hoslaninca surekli ariyor, soruyor, yaziyor, yemege davet ediyor, hamle yapiyor, gerisi belirti melirti yalan dostum bence.

belirtisi olmaz bu işin bence. hoşlanan insan gelir konuşur, bir yere davet, başbaşa zamanlar yaratır.
belirti ve ima ne yapacağını bilemeyen ergen yaşlarında kaldı.

Bazı erkekler ilgi duyduğu kadınlara ters davranıyor. Sanırım duygularının açığa çıkmasından korkuyorlar.

Back
X