Ne biliyim, bugune kadar hiç eli yüzü düzgün biri bana ilgi göstermedi, nerde şişko, kısa boylu varsa ilgi gösterdi. Heralde bende çirkin biriyim ki bunlar bana yazıyor, evet çok tepki toplayacak bu mesajım biliyorum herşey dış görünüşten ibaret değil diyenler olacak, ama hepimiz çıkacağımız kişiyi potansiyel hayat arkadaşımızı arzulamak isteriz. Hiç karşılıklı biriyle aynı duyguları paylaşmadım, hoşlandıklarım ilgi göstermedi, hoşlanmadıklarım gösterdi
Canlılar doğada her zaman kendi DNA'larıyla en uyumlu eşi ararlar ki çiftleştikleri zaman soyları olduğu gibi devam etsin. Ekosistemler içerisinde bu nedenledir ki kendilerine benzeyen birini bulduklarında canlılar karşı cinsi etkilemek için koku bırakma, etrafında dönme, koklama, dans etme, cinsel arzuyu simgeleyen agresif davranışlarda bulunma ve bazen de bazı zümreler tarafından "yazma" olarak bilinen neredeyse seremonik hareketler yaparlar.
Ne biliyim, bugune kadar hiç eli yüzü düzgün biri bana ilgi göstermedi, nerde şişko, kısa boylu varsa ilgi gösterdi. Heralde bende çirkin biriyim ki bunlar bana yazıyor, evet çok tepki toplayacak bu mesajım biliyorum herşey dış görünüşten ibaret değil diyenler olacak, ama hepimiz çıkacağımız kişiyi potansiyel hayat arkadaşımızı arzulamak isteriz. Hiç karşılıklı biriyle aynı duyguları paylaşmadım, hoşlandıklarım ilgi göstermedi, hoşlanmadıklarım gösterdi
insanları dış görünüşleriyle değil başka yönlerini tanıyıp sevmeye çalışsanız daha iyi bence. nerde dört dörtlük biri varki. bence çok fazla kafana takma elbet kaderinde olan kişi birgün karşına çıkacaktır bol şanslar
insanları dış görünüşleriyle değil başka yönlerini tanıyıp sevmeye çalışsanız daha iyi bence. nerde dört dörtlük biri varki. bence çok fazla kafana takma elbet kaderinde olan kişi birgün karşına çıkacaktır bol şanslar
Merhaba, yanlış anlaşılmasın hiç sevmem böyle şeyler söylemeyi ukalalık yapıyor gibi ama örnek vermek için yazıyorum;
ben çevremde beğenilen, güzel denilen senin tabirinde "yazanı" çok olan biriyim. Ama bir de çıktıklarımı görsen. Ben kendim de diyorum bazen, çirkinler evet ama ben seviyorum. Yani bu iş çirkinlikle güzellikle olmuyor, insanı çeken başka bir şey. Bir şeyinden etkileniyorsun işte. Dış görünüşe fazla takılma.
Dünyada milyarlarca insan var, hepsinden etkilenseydin ne olurdu bir düşünsene. Senden hoşlananların bir çoğundan sen hoşlanmayacaksın tabi ki. Karşılıklı olan da olacaktır elbet. Denk gelmemiş sadece. Velasıl bunun senin dış görünüşünle bir ilgisi yok.
Benim bir arkadaşım da çok güzel sayılmaz yakışıklı bir çocukla çıkıyor 1.5 senedir beraberler ama çocuk sürekli arkadaşımı eleştiriyor, arkadaşım esmer bir kız hep sarışınlarla kıyaslıyor keşke böyle olsaydın tenin boyun saçların fiziğin keşke şunun gibi olsaydı falan diyerek kızın psikolojisini bozdu arkadaşım şu an kendini dünyanın en çirkin kızı gibi hissediyor ayrılamıyor da çocuktan çünkü onun gibi yakışıklısı çıkmaz karşısına diye.
Hep öyle olmaz mı? sevmediği ot insanın burnunun dibinde biter misali, sevmeyeceğinizi düşündüğünüz tipler de hep sizin yanınızda bitiveriyor.
Tabi bir insanı dış görünüşüyle asla aşağılamamak da gerekli. Yoksa siz de o duruma düşüveriyorsunuz. Birisi de size "şu kızın falanca kusuru kötü" diye konuşabliyor. Zaten öyle netten arkadaşlıklara da ben güvenmiyorum. En iyisi yeni sosyal ortamlara takılmak, internetle de çok uğraşmamak.
Düzgün insan, beyaz atlı prens kısmet olur mu herkese bilinmez... Kısmet işi işte bunlar.