• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanmıyor mu ?

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
Geçen cuma ben bilgisayar basindaydim çocukta bilgisayar başındaydı arkadan ona baktım hoşlandığımi anlamış midir? Bugün ilk sıradaydı elinde saat vardı saatine baktım arkasında bayan vardı bayanın ders notuna bakıyordu bende 3. Siradaydim benden hoşlanmıyormu ? Çıkışta kırtasiye gitti çocuk kızlarda vardı bende gittim dışarda durdum kirtasiyenin camına baktım hoşlandığımi anlamış midir? Bide çizim yapamıyorum hiç çöp adam bile cizemem pazartesi ders var nasıl olacak korkuyorum yarında ders var bilgisayar destekli tasarımı yapamıyorum uğraşmıyorum

Ben bile bisey anlamadım onun anladığınıda sanmam çünkü kendinizi farkettirecek hicbisey yapmamışsıniz normal gündelik herkesin yaptığı davranışlar yani bana çok saçma geldi..bi sekilde çocukla sohbet kurmaya calis böyle biyere varamazsın bence

Şu okulu bırak da kurtul artık. Resmen sosyal fobi oluştu sende bu bölüm yüzünden.

Nasıl cizim yapamıyosun? Yetenek sınavıyla almıyor mu takı tasarımı?

Belkide anlamıstır, anlamamazlıktan geliyordur.

neden böyle konular açılmasına izin veriliyor sizce bu konuyu açan birey sağlıklı mı? dalga geçiyor ya da yaş 13 falan.

Güzel kardeşim senden büyük bi ablan olarak önce kitap okuyup kendini ifade edebilme yeteneği kazanmanı ve okuduğun bölümle ilgili çok çalışıp eksik yerleri tamamlamanı tavsiye ederim.. O zaman diğer şeyler daha yolunda olacak.. Kendini daha iyi ifade ettiğinde arkadaş çevresinde dikkat çeken, konuştuğu dinlenen biri olursun..

Aklıma deliha filminde çocuğu etkilemek için her yerden çıkması geldi 😅

Back
X