Hoşlantı bir gün biter mi?

Eşim de ben de dindar ailelerin dindar yaşamaya çalışan çocuklarıyız. Yıllarca da görüştük bekledik evlendik. Bir şekilde insanlar tanışıyorlar kadın erkek ilişkisi fıtratımızda olan şeyler. Bunun nasıl olacağı ile ilgili ölçüler sadece sizin hayata karşı bakış açınızla ilgili.
Herhangi bir hissi olsaydı şimdiye kadar bir şekilde adım atardı sanırım öyle değil mi? Mutluluklar dilerim bu arada. 😊

Bence selamlaşırken bişey sor işle ilgili falan. Kendini farkettir .sonra yine bi Adım atmazsa boşverirsin .
Bazen karşılaşıyoruz o selam veriyor bazen ben selam veriyorum. Gördüğüm kadarıyla egolu biri değil, etrafında gördüğü kişilere selam veriyor. Aynı meslek grubunda olduğu çoğu kişi genelde etrafındakilere selam vermezler ama bu kişi öyle değil.

Tek tek okudum. Herkese "hissi olsa adım atardı dimi" deyip bi onay beklemişsiniz. Sizin hissiniz var ama adım atmamışsınız, demek ki her hoşlantı hisseden adım atacak kadar cesur hissetmiyor.

Herhangi bir hissi olsaydı şimdiye kadar bir şekilde adım atardı sanırım öyle değil mi? Mutluluklar dilerim bu arada. 😊

Bilemeyiz ki. Buradan yorum yapmamız farazi. Bence ilişki konusunda tabularınız çok yoğun. Erkek isterse başlayacak diye bir şey yok ki. Sizde pırıltı olmuş bi merhaba demek zor değil. Ne olacak sizi beğenen seven biri olunca hemen onun sevgisine evet mi diyeceksiniz? O açıdan kalbinizdeki hissi öldürmeye çalışmadan önce oldurmaya bakın.

Tek tek okudum. Herkese "hissi olsa adım atardı dimi" deyip bi onay beklemişsiniz. Sizin hissiniz var ama adım atmamışsınız, demek ki her hoşlantı hisseden adım atacak kadar cesur hissetmiyor.
Çok haklısınız. Ben tamamen kendi açımdan düşünüyorum. Belki karşı tarafın hiç aklına bile gelmiyorum, belki fark ettirdiysem karşılığı yoktur, son ihtimal de bir hoşlantı varsa belki o da benim gibi cesur hissetmiyordur. Platoniklik ne zor bir şeymiş ya. 😊 Hiç ilk adımı atmadım ki bu yaşıma kadar, atabileceğimi de sanmıyorum. Ne yapsam da bu hoşlantı bitse diye çare arıyorum. Didik didik ettim interneti, bulamadım bir çözüm önerisi 😔

Ben ilk adımı attım ama sonra bana uymayacak birisi olduğunu anladım artık ilk adımı atmam , sizin durumunuza gelecek olursak
adamla tanışıyor musunuz , tanısmadiysaniz denk geldiğinizde siz şu bölümde mi çalışıyorsunuz diyip muhabbet kurabilirsiniz . Böyle adamların genelde bir olumsuzlukları oluyor ama dışarıdan göründüğü gibi mükemmel değiller.

O his bir şey yaparak bitmez. Tanıyıp hayalindeki gibi biri olmadığını anladığında biter ya da tanıyıp hayalindeki adam olduğunu anladığında canlanır.
Sizin ilk adım dediğiniz şey aslında kasacaginiz kadar büyük bir ilk adım değil ki. İlanı aşk etmeyeceksiniz. Hoşlandığınizi belli etmenize de gerek yok. Bir bahane bulun is yeriyle ilgili. Zaten başlar sohbet ve anlarsınız az çok sonrasını.

İlk adımı atmak gidip yüzüne dan diye aşığım uleyn sana demek değil ki. Belli edin mesela. Muhabbet açın birimiyle ilgili olabilir. Ortak kullandığınız alanlar yok mu yemekhane gibi? Ne bileyim masasına oturabilirsiniz izin isteyip. Aklıma bunlar geliyor.

Siz çekingenseniz ve karşı taraf size uzaksa ilkin kendinizi bir gösterin. Selamlaşma olabilir ya da sırf konuşmak için bir kişinin odasını veya odası dışında nerede bulabileceğinizi vs sorabilirsiniz. Teşekkür edince gülümseyerek ederseniz karşı taraf da iyi hisseder ve iyi hissetmesine sebep olacağınız için sizi en azından bir süre de olsa karşılaştığınızda simanızı hatırlar. Sizi bir kere gördü ve sizle diyalog kurduktan sonra bir yerlerde karşılaştıkça başınızla veya sözle selam verin. Bir yerde karşılaştığınızda size hal hatır sormaya başlar. Böyle böyle eğer hala bir şey hissetmeye devam ediyorsanız ve karşı taraf da bir şeyler hissetmeye başlarsa yavaş da olsa ilerler.

30 yaşındayım, kamuda çalışıyorum 10 yıla yakındır. Hayatıma doğru düzgün birileri girmedi bu zamana kadar. Arkadaşlar vesilesi ile gerçekleştirdiğim ancak ileriye taşımadığım görüşmelerim oldu ama belirttiğim gibi ikinci bir görüşme olmadı hiçbirinde, bazen benden bazen karşı taraftan dolayı. Aklımda kalan biri de olmadı ama yaklaşık 6-7 aydır iş yerinden birinden hoşlanıyorum, beğeni de olabilir pek ayırt edemiyorum. Sürekli görmek istiyorum, sürekli aklımda, düşünmemeye çalıştıkça daha çok düşünüyorum. Yaşı benden 1 ya da 2 yaş küçük olabilir. Efendi sessiz sakin birisi, muhabbetimiz olmadı ama karşılaşınca selamlaşıyoruz kolay gelsin, iyi günler vs. onun dışında ayrı olarak konuşmuşluğumuz yok. 😔 İlgimi nasıl çekti bilmiyorum ama çıkaramıyorum resmen aklımdan, öyle adım atacak biri de değilim yani bir adım at deseniz yapım gereği benim için imkansız gibi bir şey. Ek olarak bu kişi muhafazakar, ibadetlerine dikkat eden birisi, ben de öyleyim elimden geldiğince. Bu sebeple de adım atabilecek cesarette ve yapıda biri değilim yani bilmiyorum araftayım bu his beni biraz yoruyor gibi.
Konu başlığına gelecek olursak, böyle çok hoşlanıp karşılık bulup evlenen ama sonrasında hayal kırıklığı yaşayan oldu mu hiç? Mesela ben bu kişiyi görünce kalbim çarpıyor, her gün karşımda olsa baksam yüzüne sıkılmam, bakıp gördükçe çiçek açar kalbimde gibi geliyor. :) Belki platonik olduğu için böyle hissedip düşünüyorumdur. :) Kızlar karşımdaki kişi de çok hareketli dışa dönük biri değil, sessiz sakin biri. Aklımdan kalbimden nasıl çıkarabilirim bana yardım eder misiniz

30 yaşındayım, kamuda çalışıyorum 10 yıla yakındır. Hayatıma doğru düzgün birileri girmedi bu zamana kadar. Arkadaşlar vesilesi ile gerçekleştirdiğim ancak ileriye taşımadığım görüşmelerim oldu ama belirttiğim gibi ikinci bir görüşme olmadı hiçbirinde, bazen benden bazen karşı taraftan dolayı. Aklımda kalan biri de olmadı ama yaklaşık 6-7 aydır iş yerinden birinden hoşlanıyorum, beğeni de olabilir pek ayırt edemiyorum. Sürekli görmek istiyorum, sürekli aklımda, düşünmemeye çalıştıkça daha çok düşünüyorum. Yaşı benden 1 ya da 2 yaş küçük olabilir. Efendi sessiz sakin birisi, muhabbetimiz olmadı ama karşılaşınca selamlaşıyoruz kolay gelsin, iyi günler vs. onun dışında ayrı olarak konuşmuşluğumuz yok. 😔 İlgimi nasıl çekti bilmiyorum ama çıkaramıyorum resmen aklımdan, öyle adım atacak biri de değilim yani bir adım at deseniz yapım gereği benim için imkansız gibi bir şey. Ek olarak bu kişi muhafazakar, ibadetlerine dikkat eden birisi, ben de öyleyim elimden geldiğince. Bu sebeple de adım atabilecek cesarette ve yapıda biri değilim yani bilmiyorum araftayım bu his beni biraz yoruyor gibi.
Konu başlığına gelecek olursak, böyle çok hoşlanıp karşılık bulup evlenen ama sonrasında hayal kırıklığı yaşayan oldu mu hiç? Mesela ben bu kişiyi görünce kalbim çarpıyor, her gün karşımda olsa baksam yüzüne sıkılmam, bakıp gördükçe çiçek açar kalbimde gibi geliyor. :) Belki platonik olduğu için böyle hissedip düşünüyorumdur. :) Kızlar karşımdaki kişi de çok hareketli dışa dönük biri değil, sessiz sakin biri. Aklımdan kalbimden nasıl çıkarabilirim bana yardım eder misiniz fikirlerinizle? 😊
Bunun ibadetle ne alakası var tövbe tövbe bu tamamen özgüven meselesi.

o hoşlantıların yerini zamanla neler alıyo bir bilsen :D :D :D
bi bakıyorsun Allahın şizosu derken buluyorsun kendini çünkü dengeler şaşıyor ara ara :D :D

Birinden karsıdan hoslanabilirsin başta işgini çekebilir ama aylarca uzaktan aşk büyütmek normal değil

Back
X