Hoslasmiyormu hoşlandığımi anladı mı ?

Mune Mune gerçek üye demiştin. Emin misin?
Diğer konusuna yazdıklarımı aynen alıntıladım.
Sizler daha ilk sayfada konu dışına çıkıyorsunuz Merve, ayrıca üye gerçek mi değil mi diye teyit alındı, kabul ediyorum konuları tuhaf, üniversiteli biri için de anlatım tarzı kötü cidden ama her şey bir yana kural kuraldır değil mi ablacım😌

Sema222 rica ediyorum sizde anlatmaya çalıştıklarınızı karmaşık hale getirmeyin, siz biliyor anlıyor olabilirsiniz ama üyeler aklınızdan geçenleri bilemez, konularınıza hakim olmadıkları için de içeriklerinizde ne anlatmak istediğinizi bilemez, 24 yaşında erişkin gibi değil 9 yaşında çocuk gibi yazıyorsunuz, lütfen tekrar rica ediyorum trollüyormuşsunuz gibi bir algı oluşturmayın.

Sitede Sema222 gibi üyeler var, biraz hafızaları yoklarsanız sürekli bdvde konu açan ve her konusuna fake denilen inanılmayacak şeyler anlatan en az 2-3 kişi gelir aklınıza, sizin şüphelerinizi gidermek için hepsiyle iletişime geçilip defalarca teyit alındı, hala inanılmayan üyeler var ama bu kişiler gerçek, gerçekten kastım kadın olduklarını biliyoruz, ki konuları hayal mi gerçek mi diye bir garanti vermedik kimseye zira bunu bilemeyiz, biz yalnızca iletişime geçer kadın olup olmadıklarını teyit ederiz, üyenin konularını sorarız ve söylediklerini doğru kabul ederiz, etmek zorundayız da çünkü anlattıklarım gerçek diyen birine aksini ispat edemediğimiz sürece yalan söylüyorsunuz diyemeyiz.

Üyenin açtığı konulardan yola çıkarsam gebelik bölümüne de her gün erkek arkadaşımla yüzeysel şeyler yaşadık vs yazıp defalarca aynı cevapları almasına rağmen ısrarla konu açan genç kadınlar var çoğunuz biliyor okuyorsunuz, onlar da fake sanılıyor lakin gerçekler, ısrarla hep aynı noktada takılı kalan ve hep aynı şeyler için konu açan bu genç kadınlar okb midir bilemem, bunun teşhisini de koyacak diplomaya sahip değilim, ben moderatör olarak şüphelerinizi değerlendiririm, yönetim iletişime geçer.

Yöneticiler ve kendim dışında da kimse için karakterleri, konuları, yorumlarına garanti veremem.

İlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Asla inandirici degilsin, git baska bir yerde baska bir sekilde eglen bence

Back
X