Ay napim bozuk plak gibi başa sarıp tekrar ediyor sürekliMuhalefet olma kızın duygularını öldürme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay napim bozuk plak gibi başa sarıp tekrar ediyor sürekliMuhalefet olma kızın duygularını öldürme![]()
Yavrum ergenus oAy napim bozuk plak gibi başa sarıp tekrar ediyor sürekli
Üç dört kez okudum derdine bı çare olayım diye ama nafile.kpss soruları senin anlatımın yanında kolay ayol bu ne Sümela'nın şifresi gibi.bu olmamış canım bak sen üşenme detaylıca ve açık bı şekilde konuyu bı daha yaz anacim...bekliyoruz bakİlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Beyenmedi.İlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
İyi olur inşallahİlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Hoşlaşmiyor mu hoşlandığımi anladı mı demişsinizİlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Bacak geçmiş konularda vardı çocuk pantolon giymişti onu atlamışsınKoluna bakinca ne oluyo? Bence bi dahakine bacagina bak Sema, bacak cok onemli, ben hep bacagina baktim, Kasimda dizine baktim olmadi , martta g.tune bakicam, bu sabah dolma yedim, sacimda uzun oldugu icin o senden degil benden hoslaniyo