Hoslasmiyormu hoşlandığımi anladı mı ?

Petra. Kutman ile Tarık Akan'in bir sahnesi vardı.Film Sevgili Dayım galiba..Perran Kutman Tarık Akan'a aşık her hareketinden bir mana çıkarıyor.İste elini kaldırdı yan baktı düz baktı ...sizinki o hesap.Seyredin kendinizi görürsünüz.

:deli::confused:

Bence hoşlanmıyor.

Allahım bana da birinin bana bakıp bakmadığını bu kadar detaylı inceleyecek kadar boş vakit ver Yarabbim, amin. (Ya da yok ya, vazgeçtim. Bu kadar boş vaktim olsa ben kafayı yerdim)

Ben anladım "parçaları birleştir ana konuyu bul" adında bir bulmaca bu

İlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Üç dört kez okudum derdine bı çare olayım diye ama nafile.kpss soruları senin anlatımın yanında kolay ayol bu ne Sümela'nın şifresi gibi.bu olmamış canım bak sen üşenme detaylıca ve açık bı şekilde konuyu bı daha yaz anacim...bekliyoruz bak

5 yaşındaki yeğenim sizden daha düzgün Türkçe kullanıyor. Noktalama işareti yok, cümleler devrik. Kendinizi ifade etmeyi başaramazken, herhangi bir erkek size nasıl ilgi duyabilsin?

İlk yine bana bakar gibi oldu aslında bakmadi gibi sonra başka sıralara baktı 2 sefer kızların olduğu sıra sonra arkadaş ortamında banktaydik nescafe dağıttı pay etti herkese koluna baktım benden başka 5 kızla konuştu sonda bir kızla konuştu dışarda Kasım'da ona kamera açmıştım beni begenmedimi
Beyenmedi.

Sema bu cocuk deli divaneeee kız allah canını almaya,evlilik teklifinin sinyali bu
🤣🤣🤣

Okuduğum hayatım platonik uzaktan olur. 2 yıllık genellikle 7 yıldır 2013te. Kolye ucu canlı hoşlandığım evde. 2017 yılından 2019’da bişeyler önerebilir misiniz? Üniversiteler sınıfımdaki geçen cuma bugünkü derste tipimle alakalı mı? Bugün ilk.

Her konunun ilk kelimesini alınca yeni bir sema konusu çıkıyor ortaya. Bence başarılı bi çalışma🙄

İyi olur inşallah

Hoşlaşmiyor mu hoşlandığımi anladı mı demişsiniz

Yani kelimenin doğrusunun hoşlanmak olduğunun farkindasiniz bilmiyor değilsiniz
O zaman niye hoşlanmıyor mu şeklinde değil de hoşlaşmiyor mu yazdınız ?

Koluna bakinca ne oluyo? Bence bi dahakine bacagina bak Sema, bacak cok onemli, ben hep bacagina baktim, Kasimda dizine baktim olmadi , martta g.tune bakicam, bu sabah dolma yedim, sacimda uzun oldugu icin o senden degil benden hoslaniyo
Bacak geçmiş konularda vardı çocuk pantolon giymişti onu atlamışsın 😂😂😂

Back
X