Hotel 626 / +18

deli gibi kosdur dur koriddorlarda,
kara dumanda arkadan kosduruyo ha:delikafadulden
kos kos yakalarsin:icecream:

Muhaha
en sonda korkanlarin fotolarini koyuyorya
keni diye birinin fotosu var. nasi korkmus ya delikafadulden
aman epeydir böle eglenmediydim.

Muhaha
en sonda korkanlarin fotolarini koyuyorya
keni diye birinin fotosu var. nasi korkmus ya delikafadulden
aman epeydir böle eglenmediydim.

Eğlendiğine sevindim canımm gerçekten o son kısmı çok eğlencelidelikafadulden oyunu oyanayanların korku anındaki fotoğrafları çok komikk:roflol: oyunu bitirince en son aşama orası önce korkuyosun fotoğrafları görüncede gülmekten yıkılıosun:roflol:

uff oyunu açamadım ne yaptıysam açılmadı saatimi değiştirdim 7 yaptım 8 yaptım yinede açılmadı ama çok merak ettim...

oyun açılmıyor... mafoldumben

The site is under maintenance.
Please come back later.

Sorry about the inconvenience.
:uhm: bu yazı çıkıyor... :uhm:

Canancım heryerı hakladın da bu oyunmu kaldı bı kız neıŞın var bursa ))))

:sinifsinif: ni diyır bu odadaki delii korkuttu

Canım orda şifreleri söylüyor duvarda şekiller varya o şekillerin ingilizce olarak isimlerini söylüyo örn. spider dediği zaman duvarda örümceğin 8 bacağı var yani 8 demek oluyo böyle böyle 3 şekildeki sayıyı buluyosun ve şifreyi giriyosun vereliniortak deliye kulak verrrkaydirigubbakcemile3 çünkü onun söyledikleri şifreyi belirliyorsositososito

sağol cnm deliyi dinlemek lazım dimek akannehir
bende duvardaki hayvanları sayıp giriyodum şifreyi delikafadulden
en sonunda bana ödül ne vircekler acabaa kaydirigubbakcemile

sağol cnm deliyi dinlemek lazım dimek akannehir
bende duvardaki hayvanları sayıp giriyodum şifreyi delikafadulden
en sonunda bana ödül ne vircekler acabaa kaydirigubbakcemile

Oyunun sonunda oyunu oynayanların korkmuş haldeki fotoğrafları çıkıyor çokk komik ve çok eğlenceli yaakaydirigubbakcemile3

canım ben oynamadım yorumları okudumda oynayanlar korktuğunu yazmışlar ben cesaret edemedim açıkcası

Oyunun sonunda oyunu oynayanların korkmuş haldeki fotoğrafları çıkıyor çokk komik ve çok eğlenceli yaakaydirigubbakcemile3
canım yaa ben bu deliyi geçemedim dünden beri lülülülülülü
şu 3 haneli numara nedir? :1ninca:
sen buldun mu yav

canım ben oynamadım yorumları okudumda oynayanlar korktuğunu yazmışlar ben cesaret edemedim açıkcası
İlk başta korkuyosun ama sonra eğlenceli geliyor yerimseniben
canım yaa ben bu deliyi geçemedim dünden beri lülülülülülü
şu 3 haneli numara nedir? :1ninca:
sen buldun mu yav

canım duvarda şekiller varr ya delinn söylediği 3 şeklin kırmızı larını sayarak şifreyi buluyosun örneğin horse, spider, tree diyorsa (horse)atın 3, (spider)örümceğin 8, (tree)ağacında 4 bacağı var şekilde diyelim 384 giriyosun ama her seferinde değişik isimler söylüyor deliii işteekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…