Çamaşır ve Kurutma Makineleri hotpoint ariston hakkında

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
HOTPOİNT ARİSTON AQUALTİS AQ8L 092 U model 8 kg lık ve baya bi özellkli makinası var aristonun ama pek iyi şeyler duymadım bu marka hakkında... kullanan var mı yorumlarınızı bekliyorum eğer kullanan bilen varsa şmdiden teşekkrleeeeeeer

ben de bu makineyi çok merak ediyorum kullanan yok mu :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ben kullanıyorum yeni evliyim bundan aldım gayet memnunum hem çocuk kilidi var hem 8kg uyku seti yorganını bile yıkadım hemde kampanya fiyatı çok uygundu aldığımda şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür

çok sağol canım evet yine kampanyada 1100 e düşmüş alıcam galiba aristonu

iyi bir makine olduğunu biliyorum ... çevremde kullanan çok kişi var memnunlar ama yorgan battaniye tarzı şeyleri güvenle yıkamak istiyorsanız renkli ve beyaz çamaşırları bir arada yıkamayı sağlayan karışık yıkama özelliği bulunan 11 kg yıkama kapasiteli lg f144kds7 yi de tavsiye ederim size

valla çok kafam karıştı ya... bosch tan başka alma diyolar ama bosch un da fiyatlar uçuyo daha uygun bi makina da işimi görcekse neden olmasın diyorum diğer taraftan da ya sorun çıkarsa diyorum :18:

hotpoint ariston 4 kapılı buzdolabını kullanan var mı peki aranızda almayı düşünüyorumda?

valla çok kafam karıştı ya... bosch tan başka alma diyolar ama bosch un da fiyatlar uçuyo daha uygun bi makina da işimi görcekse neden olmasın diyorum diğer taraftan da ya sorun çıkarsa diyorum :18:

açıkçası elektronik aletler biraz şans işi...kimi çok memnundur tavsiye eder kimi asla alma der... o yüzden çok fazla bunaltma kendini... önemli olan servis garantisi iyi olan bir markayı seç... sonuçta arıza durumunda çok sıkıntı çekiliyor teknik servis konusunda. bende araştırdım her kafadan ayrı ses... o yüzden dediğim gibi lg aldım... çünkü uzaktan yardım seçeneği vs var hizmet ağı geniş... kullanan çok kişi memnun fiyatlar daha uygun.. benimde öyle çok büyük bir bütçem yoktu... bosch, beko ve lg benim araştrıdıklarım

Ben aqualtis 7kg 1000 devir aldım 1 yıldır kullanıyorum ama şöyle bir sıkıntı var sıkmada makine cok fazla sarsılıyor gürültü oluyor ayrıca hazne büyük dye düşünüp çok şey atmayın yüksek devirde bir kaç kez çamaşırımı yırttı büyük ve küçük çamaşırları ayrı yıkamak lazımmış biraz hassas çok fazla önermem açıkçası

olur mu öyle şey ya... hepsini bir arada yıkayamayacaksak ne anlamı var yüksek kilolu makine almanın?

canım ya bende bunun 8kg lık AQ8L092U Modelini almak ıstıyorum senınkıyle benım ıstedıgımın ozellıklerını karsılastırdım ıkısıde super sessız ozellıklı ustelık senınkı sıkma kalıtesı B iken bendekininki C.
sıkma yaparken cok sarsılıp gurultu yapıyo demıssın. o zaman benım ıstedıgım modelde durum daha mı vahım oluyo anlamıs diilim. kullanan yokmu bi el atsa şu derdimize?

kızlar piyasa araştırması yaptım kullananlarla sohbet ettım ve arıstonun camasır makınelerınden kullanmamaya karar verdım.çalısıyor oldugum ıcın aksamın gec saatlerınde camasır yıkamam gerekebılıyo sıksık. performans olarak geneli memnunken ses konusunda hepsi şikayetçi. bende siemensin 7kg lık bır modelını almaya karar verdım oldukca sessız oldugunu soyluyorlar.

servislerin en büyük kurtulma yolu. şimdiki makinlar renkli renksiz düşünemeden atıyosun yıkıyo bunlar don ayrı at kazak ayrı at diyor oldu

aynen öyle. millet kendiliğinden ev temizleyen süpürgeler cıkartıyor bunlar hala hatalarına kılıf buluyorlar. her ürün artık birşeyi kolaylaştırıyo bunlar zora sokmaya calışıyor.

aynen öyle. millet kendiliğinden ev temizleyen süpürgeler cıkartıyor bunlar hala hatalarına kılıf buluyorlar. her ürün artık birşeyi kolaylaştırıyo bunlar zora sokmaya calışıyor.

kesinlikle... zaten bir eşyayı hayatımızı kolaylaştırsın diye alıyoruz ama bir arızada kötü teknik servisler yüzünden hayatımız kararıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…