ben kullanıyorum yeni evliyim bundan aldım gayet memnunum hem çocuk kilidi var hem 8kg uyku seti yorganını bile yıkadım hemde kampanya fiyatı çok uygundu aldığımda şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür
çok sağol canımevet yine kampanyada 1100 e düşmüş alıcam galiba aristonu
iyi bir makine olduğunu biliyorum ... çevremde kullanan çok kişi var memnunlar ama yorgan battaniye tarzı şeyleri güvenle yıkamak istiyorsanız renkli ve beyaz çamaşırları bir arada yıkamayı sağlayan karışık yıkama özelliği bulunan 11 kg yıkama kapasiteli lg f144kds7 yi de tavsiye ederim size
valla çok kafam karıştı ya... bosch tan başka alma diyolar ama bosch un da fiyatlar uçuyo daha uygun bi makina da işimi görcekse neden olmasın diyorum diğer taraftan da ya sorun çıkarsa diyorum :18:
bu ara yine kampanyada, erkek arkadaşım alalım istersen dedi ama ben alıp almamakta kararsız kaldım..
Ben aqualtis 7kg 1000 devir aldım 1 yıldır kullanıyorum ama şöyle bir sıkıntı var sıkmada makine cok fazla sarsılıyor gürültü oluyor ayrıca hazne büyük dye düşünüp çok şey atmayın yüksek devirde bir kaç kez çamaşırımı yırttı büyük ve küçük çamaşırları ayrı yıkamak lazımmış biraz hassas çok fazla önermem açıkçası
Ben aqualtis 7kg 1000 devir aldım 1 yıldır kullanıyorum ama şöyle bir sıkıntı var sıkmada makine cok fazla sarsılıyor gürültü oluyor ayrıca hazne büyük dye düşünüp çok şey atmayın yüksek devirde bir kaç kez çamaşırımı yırttı büyük ve küçük çamaşırları ayrı yıkamak lazımmış biraz hassas çok fazla önermem açıkçası
servislerin en büyük kurtulma yolu. şimdiki makinlar renkli renksiz düşünemeden atıyosun yıkıyo bunlar don ayrı at kazak ayrı at diyor oldu
aynen öyle. millet kendiliğinden ev temizleyen süpürgeler cıkartıyor bunlar hala hatalarına kılıf buluyorlar. her ürün artık birşeyi kolaylaştırıyo bunlar zora sokmaya calışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?