Kızlar selam .Bende çamaşır makinesi araştıranlardanım.İlk makinem arçelik 4500 idi ve 17 yıl kullandım makinem hala çalışır vaziyette idi ama artık dışı nemden çürüdüğü için değiştirmek istedim ve araştırma içine girdim.İlk önce hem kurutmalı hem yıkamalı bir model aradım ,derken bir markette daewoo die 9kgyıkama 7kg kurutma özelliği olan bir makine buldum özellikler şahane fiyat çok iyi(iki makine birarada düşünün 1350tl)aldım eve geldi sıkarken sanki mutfağa uçak iniyor o derece ve tam kurutma yapmıyor. bazı yerler nemli bazı yerler kuru o şekilde çıkıyor derken güç bela makineyi iade ettim,sonra kaliteli olsun die bosh7kg(WAE 20464 modeli 999tl idi)Makinesini aldım.aldığım yerlede konuştum beğenmediğim taktirde geri iade var mı die 5 gün içinde iade edebilirsiniz dediler.neyse geldi,servis kalite yıkama performansı mükemmel fakat sıkarken yine tiz bir ıslık sesi çıkıyor ve gittikçe yükseliyor servis çağırdım ve bu makinelerin motorları kömürlü olduğu için ses çıkarmış ama ben rahatsız oldum ve onu da iade ettim.
Sonra gezerken eşimle aristona girdik yeni bir makine çıkarmış ARİSTON AQUALTİS süper silence 10kg ve motoru 10yıl garantili yanımda içi boş çalıştırdılar gerçekten çok sessiz ve sarsıntı yok fiyatıda 1500tl.düşünmekteyim alayımmı die makine hakkında pek yorum da yok bilginiz var mı lütfen herkes burda makineleri hakkında bigi verirse daha iyi karar verebiliriz herkese sevgiler.....
yıkamada sessiz ama onu söyleyebilirim. yalnızca sıkmada ses var ama alt katta olduğum için çok mu fazla bilmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Arçeliğin yokmu benzer özellikde bir makinesiBana arçelik daha güven veriyor açıkcası.
Merhaba ulkus bende sıkma sesinden korkuyorum nasıl bir ses çıkarıyor normal sıkma sesimi yoksa motordan gelen sesler mı bir de annen ariston almıştı sanırım iki makineyi kıyaslarsanız hangisi daha sessiz ve güzel yikiyor
İki makineyi malesef kıyaslayamıyorum çünkü ben Antalya'da oturuyorum annem İzmir'de( Ben yeni evlenip geldiğim için daha ne o geldi ne de o makineyi aldıktan sonra ben ona gittim.Annemin şikayeti programları üzerinde yazmıyormuş sadece numaralar varmış üzerinde kitapçıktan bakılıyormuş.Eski sistem gibi yani.Söylediğine göre sessiz çalışıyormuş ve iyi yıkıyormuş. Ben de bugün kendi makinemin sıkma sesini dinledim sizin için:)) Bahsettiğiniz kadar ses çıkmıyor.Sadece bir dakika bir ses duydum o da dediğiniz kadar yüksek değildi.Arabanın geri geri giderken çıkardiğı sese benziyor o kadar.
iyi günlerde kullan cnm
Canım, makinem kuruldu.kullandım isteklerim aynen yerine geldi sessiz bir makine ,senin dediğin sesi çıkarıyor.çok yüksek bir ses değil.eşimin telefonuyla desibelini ölçtük yıkarkenki sesi 42desibel ,sıkarkende birazz daha fazla ....yani ortalaması çok sessiz diyebilirim ...beni bilgilendirip almamı kolaylaştırdığın için teşekkürler... haa bu arada bende Antalyada oturuyorum hemşeri sayılırız sevgiler...
beğenmene çoook sevindim canımben de çok memnunum.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
antalyalı olmana da çok sevindim.ben buraya gelin geldim burda nerde ne vardır hiçç bilmyorum arada senden fikir alırım
Güle güle kullan sevgiler
sıkmada nasıl makinan
ulkus her konuda bana sorular sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım cnm evliliğinizdede mutluluklar dilerim.
ay canım bende paradan kısayım dıye aldım anneme bın pısman oldum geldıgı gun alt kapagı kırıldı ne aldıgım yer ne de servıs yapmadı kaldı oyle 2. haftasında dugmesı kırılmıs bır aydır gelecek yenısı dugme kırılınca su almamıs sıkıp durmus acayı yanı hıc tavsıye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?