Bebek İkinci El ''hotwels,oyun çadırı,lulaby portbebe,kraft diadem oto koltuğu,alt açma minderi,bebek

çılgın sarky köpek balığı,örümcek adamve arabası,asker ve polis kıyafeti,robot birde hotwels küçük arabalaran işaretli olanlar satıldı. diğer ürünlerin hepsi duruyor

Canim allah razi olsun senden..benim oglan kiyafetlere bayildi..ozellikle polis kiyafetini cikarmiyo uzerinden..o kadar sevindiki anlatamam..aldigim bir seye bu kadar memnun oldugumu bilmiyorum..tekrar tesekkur etmek istedim..allah herseyi gonlune gore versin canim..

Canim allah razi olsun senden..benim oglan kiyafetlere bayildi..ozellikle polis kiyafetini cikarmiyo uzerinden..o kadar sevindiki anlatamam..aldigim bir seye bu kadar memnun oldugumu bilmiyorum..tekrar tesekkur etmek istedim..allah herseyi gonlune gore versin canim..

rica ederim lütfen sadece evde saklı kalmasındansa birilerinin işini görsün istedim tekrar güle güle kulansın mutluluğunun daim olması dileğiyle hoşçakalın

rica ederim lütfen sadece evde saklı kalmasındansa birilerinin işini görsün istedim tekrar güle güle kulansın mutluluğunun daim olması dileğiyle hoşçakalın

benim düşündüklerim gitmiş malesef.benim oğlan 4 yaşında hem eğitici hem eğlendirici sesli müzikli oyuncak var mı canım elinde.arabalardan falan.

mesela angr birds nasıl mekaniği
ANGRY BIRDS sesli oyuncak değil ama çok eğlenceli kartların üzerindeki şekillere göre blogları ve diğer temaları yerleştiriyorsunuz. sonra sapanıylada kuşları fırlatarak temaları vurmaya çalışıyorsunuz. angry birds ün bilgisayarda oynanan oyunların aynısı .

Elinizde iki yas bunlardan başka gömlek ve pantolon var mı acaba bunları cok beğendim lcw olabilir
Tesekkurler
şimdilik bunlar var oğlum pantolonların dizlerini çok çabuk eskittiği için pek pantolonumuz yok. bide lcw nin yeşil karei hoş bir gömleği var ama onun bir yerinde küçük bir takılma olmuş oyüzden koymadım .eğer isterseniz onunda fotosunu çekerim.

$IMG_6312.webp $IMG_6313.webp $IMG_6314.webp
yaklaşık ölçüleri 30cm*24cm kadardır.içerisinde türkçe ingiizce sayılar, harfler,aktiviteler,oyunlar vs ,mevcuttur.sesli dir özellikle okul öncesi dönemde çok faydalı .starwars desenli dir fiyatı 25 tl dir.

Back
X