Eskisehir, zaten kresler bi eskte kapali. Valimizin sayin esi doktormus. Kapatacaksin demisNerdesin ki kapattılar kreşi. Valla ilk zaman kapattıklarında biz de çok zor duruma düşmüştük
Kamuda 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli de özelde çalışan anneleri niye düşünmemişlerEskisehir, zaten kresler bi eskte kapali. Valimizin sayin esi doktormus. Kapatacaksin demis
maalesef sektör acımasızKamuda 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli de özelde çalışan anneleri niye düşünmemişler
Kamuda da izin yok ki. Saglik bakanligi meb ve maliye bakanligi muafmis bu durumdan. Annesi babasi saglikci olan arkadaslari var kizimij kreste. Ne izin alabiliyorlar ne istifa edebiliyorlar. Onlar daha perisan.Kamuda 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli de özelde çalışan anneleri niye düşünmemişler
Yani çalış ama çocuğunu sokağa atKamuda da izin yok ki. Saglik bakanligi meb ve maliye bakanligi muafmis bu durumdan. Annesi babasi saglikci olan arkadaslari var kizimij kreste. Ne izin alabiliyorlar ne istifa edebiliyorlar. Onlar daha perisan.
Dinözölrler buraya yumruk havaya
Açtım açtım
Kamuda da izin yok ki. Saglik bakanligi meb ve maliye bakanligi muafmis bu durumdan. Annesi babasi saglikci olan arkadaslari var kizimij kreste. Ne izin alabiliyorlar ne istifa edebiliyorlar. Onlar daha perisan.
Açtım açtım
Sen kendini çıtır mı zannediyorsun gerçektenben biliyom çıtırlar da gelsin mi
Ya gece 21 den sabah 8 e bakiciyi nerden bulacaksin ki. Sacma sapan isler.Yani çalış ama çocuğunu sokağa atHerkes bakıcı veya yakınına bırakamıyor ki
Burada maliye izin vermedi. Zaten bu is mudure bagliymis. Mudurlerinde geneli izin vermiyor. Zaten adi var sadece hani biz izin verdik diyebilmek icin sirf.evet aynen öyle. ben de maliyede çalışıyorum. çalıştığım yerde bir vefat iki yoğun bakım hastası var şu an.
çıkan pozitif vakaları söylemiyorum bile.
önce idari izin vermediler ama sonradan haber geldi müdür insiyatif kullanmış izinli sayildim.
vefat ve entübe olmasa vermicekti ki dönüşümü bile vermemişti bize daha önce.
Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor zamanlardan geçiyoruz
Sen kendini çıtır mı zannediyorsun gerçekten
Ya gece 21 den sabah 8 e bakiciyi nerden bulacaksin ki. Sacma sapan isler.
Burada maliye izin vermedi. Zaten bu is mudure bagliymis. Mudurlerinde geneli izin vermiyor. Zaten adi var sadece hani biz izin verdik diyebilmek icin sirf.
Çok şanslısınhala 30 olmadım bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?