- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Aferin biraz da TV izle hep kitap hep kitap olmazBen de eşimle çocuğu yatağa gönderdim TV izliyorum
İyi iyi böyle haberdar et beniBu topik bana ayda 9 kitap okuttu be
Çok geçmiş olsun canım benim. Bol bol dinlen. Yorma kendiniYumruk yedim zaten buguncovid testim pozitif çıktı
Kuzum inşallah rahat geçirirsin. Başlarda hafif seyrediyor, 7-8.gün biraz kötü olunuyor. Ben temizlik vs de çok yaptım, insan sanıyor evin her yeri mikrop, uzun sürdü iyileşmem.o yüzden dinlen sürekliSanırım bende öyle atlatacağım
Bu ay 1 tane bile bitiremedim. Neden acabaİyi iyi böyle haberdar et beni
Ramazan sebebiyle. Uyku düzensiz, yoğunluk oluyor o yüzdenBu ay 1 tane bile bitiremedim. Neden acaba
İyi ki açıkladın tatlım yoksa senin üstüne kalacaktıRamazan sebebiyle. Uyku düzensiz, yoğunluk oluyor o yüzden
Ben de o sebepten şii ittimİyi ki açıkladın tatlım yoksa senin üstüne kalacaktı
Teşekkür ederim teom. Temastan sonra 7-8 mi pozitiften sonra 7-8 miÇok geçmiş olsun canım benim. Bol bol dinlen. Yorma kendini
Temastan sonra canım. O çok şükür geçti sayılır o zaman. Virüs yükü de önemli. Çabucak gitsin inşallahTeşekkür ederim teom. Temastan sonra 7-8 mi pozitiften sonra 7-8 mitemasımın 8. Günü bugun
Amin canım. Ne illet bişey ya tamamen tesadüfle öğrendik geçen dedim ya hafif halsizlik var diye sabah kalkınca oluyordu bahar aylarında çok normal gelmişti.Temastan sonra canım. O çok şükür geçti sayılır o zaman. Virüs yükü de önemli. Çabucak gitsin inşallah
Ben 10.günden sonra tekrar pozitif çıkmıştım canım. Öksürüğüm çoktu. Eşimden aldım, evde izole olmadık o yüzden kötü geçti.Amin canım. Ne illet bişey ya tamamen tesadüfle öğrendik geçen dedim ya hafif halsizlik var diye sabah kalkınca oluyordu bahar aylarında çok normal gelmişti.
Büyük bir ihtimal bende eşime bulaştırdım. Filyasyondan gelince test yaptılar ona da. Sabah çıkar.Ben 10.günden sonra tekrar pozitif çıkmıştım canım. Öksürüğüm çoktu. Eşimden aldım, evde izole olmadık o yüzden kötü geçti.
Sarah jio kitaplarını çok beğeniyorum bu akşam 164 sayfadayimSarah jio son kamelya kitabına başladım 352 sayfa 50 sayfadayim
Teşekkür ederim canım
GunaydinnnnnnGünaydın Ferfecir sakinleri
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Alp_BuRc
Bonus
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Nosking
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
nemesis
dayler dayler
Jasminla
Adonia
pylz
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
JES
@Seridina
firdefs
Samsonn
Cookiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?