Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mort bitti:)
okurken eğlendim ben baya. yazarın anlatımında ufak tefek sıkıntılar vardı. yer yer kopukluklar da vardı. biraz araştırınca bunun 41 42 kitaplık bı seri olduğunu gördüm kopukluklar ondan olabilir.
ben aralardan bı tanesini okumuşum

onun dışında C Capanin Gururu Teyom yıkılmadım ayaktayım

Tam Jasminla ya göre

Evet bayağı büyük bir seri, olaylar Diskdünyada geçiyor ama mesela Ölümle ilgili 5-6 kitap var ki sadece onları okuybilirsin. Büyücülerle ilgili de böyle. Ben Ölüm ve Büyücülerin çok övüldüğünü duydum onları okurum belki.

aferin aferin

Yok daha neler hakkımda söylenenlere sakın inanma bak mesela Jasminla arkidiş her ay daha çok okuyor.
İnanmam peki yeni bir kitaba başladım iyide sardı bakalım eğer birden soğursam senden bilirim ama

Merhaba C Calcifer canım.
15 gün evde tadilat vardı, o bitmeden koronaya yakalandı eşim bana da bulaştırdı.
Çok şükür yine de iyiyiz. Halsizlik var sadece. Nisan ayını sanırım hiç kitap okuyamadan kapatacağım ama Mayıs ayında sözüm olsun en az 4 kitap okuyacağım.

bütün kitap dostlarıma
sağlıklı günler diliyorum

çok geçmiş olsun canım. inşallah en sıkıntısız şekilde geçmiştir.

Çok geçmiş olsun canım. yeter ki sağlık olsun kitap her türlü okunur

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun sıkıntısız geçer gider inşallah.

ben başlarsam seriye en baştan başlarim ya
evet disk Dünyada geçiyo:) gemiciler dünyanın sınırını araştırırken şelaleden düşüp kayboluyo bence ölüm güzel işlenmiş:) karakter olarak çok sevdim:)

çok geçmiş olsun canım ya inşallah hasarsız atlayın bu süreci bol bol dinlenin

Bildiğim kadarıyla o seride böyle kesin 1,2,3 diye gidilemiyor ama yazarın verdiği sıralama vardır muhakkak ) Terry Pratchett çok komik yazıyor )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…