- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bende iyiyim canım. alıştım oruca ama yine de Ramazan aynın verdiği bir sakinlik varDaha iyiye gidiyorum aşkım sen nasılsın
Tammort bitti:)
okurken eğlendim ben baya. yazarın anlatımında ufak tefek sıkıntılar vardı. yer yer kopukluklar da vardı. biraz araştırınca bunun 41 42 kitaplık bı seri olduğunu gördümkopukluklar ondan olabilir.
ben aralardan bı tanesini okumuşum
onun dışında C Capanin Gururu Teyom yıkılmadım ayaktayım
Evet dün başladım Mort'a ) seriden başka kitap okumuştum onu pek beğenmemiştim ama Ölümle ilgili olanı beğenirim ))TamJasminla ya göre
Evet bayağı büyük bir seri, olaylar Diskdünyada geçiyor ama mesela Ölümle ilgili 5-6 kitap var ki sadece onları okuybilirsin. Büyücülerle ilgili de böyle. Ben Ölüm ve Büyücülerin çok övüldüğünü duydum onları okurum belki.mort bitti:)
okurken eğlendim ben baya. yazarın anlatımında ufak tefek sıkıntılar vardı. yer yer kopukluklar da vardı. biraz araştırınca bunun 41 42 kitaplık bı seri olduğunu gördümkopukluklar ondan olabilir.
aferin aferinmort bitti:)
İnanmam peki yeni bir kitaba başladım iyide sardı bakalım eğer birden soğursam senden bilirim amaYok daha nelerhakkımda söylenenlere sakın inanma bak mesela Jasminla arkidiş her ay daha çok okuyor.
Şöyle söyleyeyim geçem ay ilk üçe giren @Limonsuzzcay bu ay bir tane bile kitap okuyamadı
Dersler bitene kadar anca gelebildim ,iyi günler dileyeyim bende herkeseŞEYTAN KALESİ, ÇILDIR GÖLÜ, SUATAN ŞELALESİ, AKÇAKALE ADASI
Ardahan'dan herkese günaydın, iyi haftalar
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
Merhaba C Calcifer canım.ŞEYTAN KALESİ, ÇILDIR GÖLÜ, SUATAN ŞELALESİ, AKÇAKALE ADASI
Ardahan'dan herkese günaydın, iyi haftalar
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
çok geçmiş olsun canım. inşallah en sıkıntısız şekilde geçmiştir.Merhaba C Calcifer canım.
15 gün evde tadilat vardı, o bitmeden koronaya yakalandı eşim bana da bulaştırdı.
Çok şükür yine de iyiyiz. Halsizlik var sadece. Nisan ayını sanırım hiç kitap okuyamadan kapatacağımama Mayıs ayında sözüm olsun en az 4 kitap okuyacağım.
bütün kitap dostlarıma
sağlıklı günler diliyorum
Çok geçmiş olsun canım. yeter ki sağlık olsun kitap her türlü okunurMerhaba C Calcifer canım.
15 gün evde tadilat vardı, o bitmeden koronaya yakalandı eşim bana da bulaştırdı.
Çok şükür yine de iyiyiz. Halsizlik var sadece. Nisan ayını sanırım hiç kitap okuyamadan kapatacağımama Mayıs ayında sözüm olsun en az 4 kitap okuyacağım.
bütün kitap dostlarıma
Allah razı olsun canım, İnşallah öyle geçiyorçok geçmiş olsun canım. inşallah en sıkıntısız şekilde geçmiştir.
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun canım. yeter ki sağlık olsun kitap her türlü okunur
Geçmiş olsun canımMerhaba C Calcifer canım.
bütün kitap dostlarıma
Çok geçmiş olsun sıkıntısız geçer gider inşallah.Merhaba C Calcifer canım.
bütün kitap dostlarıma
Evet bayağı büyük bir seri, olaylar Diskdünyada geçiyor ama mesela Ölümle ilgili 5-6 kitap var ki sadece onları okuybilirsin. Büyücülerle ilgili de böyle. Ben Ölüm ve Büyücülerin çok övüldüğünü duydum onları okurum belki.
Merhaba C Calcifer canım.
bütün kitap dostlarıma
Bildiğim kadarıyla o seride böyle kesin 1,2,3 diye gidilemiyor ama yazarın verdiği sıralama vardır muhakkak ) Terry Pratchett çok komik yazıyor )ben başlarsam seriye en baştan başlarim ya
evet disk Dünyada geçiyo:) gemiciler dünyanın sınırını araştırırken şelaleden düşüp kayboluyobence ölüm güzel işlenmiş:) karakter olarak çok sevdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?