- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Teo nun sana dua edeceğinden emin miyiz bebişimbakalım daha aylak adam var
huzur var:)
aklımda bı üçleme var. yıllık hedefe coooooookkkk uzun bı yol var.
Teo bana dua etmen lazım bebekim
ama onu tek sezon çektiler yaForever diye bi dizi vardı bence güzeldi
Teo nun sana dua edeceğinden emin miyiz bebişim
İnancına hayran kaldım samdanım
Evet ya bende bittiğine üzülmüştüm. Alt yazılı izliyordum onun sayesinde okuma hızım artmıştıama onu tek sezon çektiler yaben çok beğenmiştim onu çok kaliteli bı diziydi
Ay çen okusun diye dua mı ettiiiin yirim seni
Hee ettim. Dua isteyeni geri çevirmek olmazAy çen okusun diye dua mı ettiiiin yirim seni
Acık da bana etsene o zamanHee ettim. Dua isteyeni geri çevirmek olmazyi beni yi
Esrarı cinayet bitti. Bence döneminin ötesinde bir kitap. Şu sıralar Kurtlarla Koşan Kadınlara tekrar başlamayı düşünüyorum. Okumuştum ama tekrar tekrar okuyasım var.Sizde durumlar nasıl hanımlar?
Şimdik senin yıllık hedef 12Acık da bana etsene o zaman
Açılmıyor bacımay ben onu bı türlü ilerletemedim serim ya. kurtlarla koşan kadınlar nerden sonra açılıyo ilerliyo.
okudukça kemiklerden ruhlardan çöl tozundan gına gelmişti
Şu an Huzur'u okuyorum. Saatleri ayarlama enstitüsü de çok severek okudum. Dili ağır ama herkese hitap etmeyebilirAranızda benim gibi Ahmet Hamdi Tanpınar delisi var mıbugün okumadığım tek kitabı Beş Şehire başladım. Özellikle Bursa Ankara Erzurum Konya ve İstanbul'da yaşayanlar için okuması müthiş keyifli bir kitap. Ben üç şehirde de sıkça bulunduğum için çok keyif alıyorum.
Kaç yazayım ablama
75 yaz. Altı olursa dua edememKaç yazayım ablama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?