- 12 Haziran 2019
- 19.834
- 122.385
- 598
- 37
Tamam tatlım sağolKaldığın sayfada kaydedebiliyorsun.okuman bitince işaretlediğim yeri tıkla
VarmışUygulamada ayraç ekleme yok mu canım
Yavaş yavaş oku cınım acelen mi varBirinci seviye diye geçiyor ama kesinlikle değil. Hem cümle yapıları hem de kullandığı kalıplar ve zamanlar kesinlikle birinci seviyeye uygun değil. Ben c seviyesindeyim çabuk okurum diye düşünürken çok fazla bilmediğim kelimeyle karşılaştım ama başlamış olmak bana iyi geldi
Gruptakiler maşallah İngilizce de ilerledi yahuGözüm korktu birdençocuk kitaplarıyla başlasam acaba
Nazar geçirmiyor bu kızlar nasıl etsek şimdi de İngilizceye başlamışlarGruptakiler maşallah İngilizce de ilerledi yahu
He ya Türkçe yetmedi başımıza diğer diller çıktı. Şimdiden önlem almazsak Urducaya kadar yolu varNazar geçirmiyor bu kızlar nasıl etsek şimdi de İngilizceye başlamışlar
Sende katıl bizeGruptakiler maşallah İngilizce de ilerledi yahu
Çok güzellerKitaplarım geldii
Yalnız kendi iptal ettikleri siparişimi de göndermişlerHer kitaptan 2 tane ve 3 kitap eksik halde geldi Neyse iadesi kolay bari de delirmeme gerek kalmadı
Ayy ne güzel duruyor canlarım acaba hangisine başlasam
Frankenstein beraber okuyalım. Elindeki kitaptan sonra başlayabiliriz. Bu akşam biter elimdekiKitaplarım geldii
Yalnız kendi iptal ettikleri siparişimi de göndermişlerHer kitaptan 2 tane ve 3 kitap eksik halde geldi Neyse iadesi kolay bari de delirmeme gerek kalmadı
Ayy ne güzel duruyor canlarım acaba hangisine başlasam
Olur canım:)Frankenstein beraber okuyalım. Elindeki kitaptan sonra başlayabiliriz. Bu akşam biter elimdeki
Hayırdır Calci hanım birinci mi olacaksın bu ay yoksamFrankenstein beraber okuyalım. Elindeki kitaptan sonra başlayabiliriz. Bu akşam biter elimdeki
Çok heves ettim de, inşallah ağustos itibariyle ben de okurum. O zaman hava atacağım sizlereSende katıl bize
Çok güzellerkeyifli okumalar
bekliyürükÇok heves ettim de, inşallah ağustos itibariyle ben de okurum. O zaman hava atacağım sizlere
Evdeyim demiştim dimiHayırdır Calci hanım birinci mi olacaksın bu ay yoksam
Hee biliyorum ki, hedefin kaçtıEvdeyim demiştim dimihedef koydum hacı ulaşmam lazım
Hala 30dayımOlur canım:)
Görmek biter benim de bu akşam
Off oralar çok sıkıcıydı ama sonra açılıyor ümidini kaybetmeHala 30dayım
Araya iki Zweig kitabı iliştirdim neyse ki ikisi toplam 150 sayfa anca eder amaOff oralar çok sıkıcıydı ama sonra açılıyor ümidini kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?