• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EUVqs3CX0AIV1yx.jpg

Günaydınnnn ❤️

Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
Günaydııınn :KK68:

Hasan'ın o kötü gününde kaldı beynim kalbim.. kitab ilerliyor ama ben ilerliyemiyorum :KK43:
İşte bende tam böyle oldum. Okuyorum gibi oluyor ama sonra kendimi o âna dalmış olarak buluyorum. Elimde kitap ama gözlerim başka noktaya sabitlenmiş...

İşte bende tam böyle oldum. Okuyorum gibi oluyor ama sonra kendimi o âna dalmış olarak buluyorum. Elimde kitap ama gözlerim başka noktaya sabitlenmiş...
Ya 150nci sayfadayim ama kaldım gittim orda bende.. kucsklayasim geldi bütün o durumda olan çocukları işte körlüğümüz
Gören göz olsa ne yarar ki gönül körlüğü en kötüsü..

Ya 150nci sayfadayim ama kaldım gittim orda bende.. kucsklayasim geldi bütün o durumda olan çocukları işte körlüğümüz
Gören göz olsa ne yarar ki gönül körlüğü en kötüsü..
Şuan ne kadar çok var o durumu yaşayan.. Benim de aklıma onlar geldi. Belki çok yakınımızda ama haberimiz yok. Olsa da ne yapabilirizki diye susturuyoruz vicdanımızı....

Şuan ne kadar çok var o durumu yaşayan.. Benim de aklıma onlar geldi. Belki çok yakınımızda ama haberimiz yok. Olsa da ne yapabilirizki diye susturuyoruz vicdanımızı....
Hele o savaş yerlerindeki zulümler
Yasayan tabiki çok canım blmiyorum gidiyim de kuşlara ekmek vereyim dışarı çıkayım biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X