Yaa asıl aksiyon 2.ciltte demek heyecanlandırıyorsun bizi ,keşke o 350 sayfayi ben okumus olsaydımSefiller 2. Cilt / 350
Burda işler karışıyor Dallas’a dönecek sanki ortalık dur bakalım hayırlısı
Dedigin gibi o uzayan kısımların dışında akıcı ve güzel. Ama 1700 sayfa olunca ucunu göremediğimiz tünelde gibi hissediyoruz sanırım. Neyse ki % 50sini okudum şükürYav bu sefiller napti bizekitap guzel yer yer konunun uzadigi kisimlar olsa da aalinda akici ama cok kalin olduguicin mi boyle olduk. Dun ilk defa kitap okumadan bir gün gecirdim
Sana soyleyemedigim her sey akici canim muhtemel 2 gunde bitirirsin
Aslında sen Sefillere başlayınca acaba başka bir kitapla mi açılış yapsan diyecektim ama , kendin daha iyi bilirsin diye birşey demedim. Şimdi elindeki kitapla eski tampona dönersin ınsallahSefiller ile alakalı değil aslında benimki. Mart ayında daha hiç okumadım. 15 gündür okumayınca Sefiller yordu beni. Şu kitabı bitireyim bir de öyle bakacağım
Aşk başlıyorYaa asıl aksiyon 2.ciltte demek heyecanlandırıyorsun bizi ,keşke o 350 sayfayi ben okumus olsaydım
Gaptanım bende okuyamıyorumSefiller'i okuyamıyorum çünkü konsantre olamıyorum. Eski hızıma ulaşmak için Sana Söyleyemediğim Her şey'e başlayacağım.
Başkanım ben de okuyamıyorum. Bu ay kalır muhtemelenSefiller'i okuyamıyorum çünkü konsantre olamıyorum. Eski hızıma ulaşmak için Sana Söyleyemediğim Her şey'e başlayacağım.
Victor Hügo'nun bu anlatım tarzını seviyorum ben. Dolaylı yoldan anlatıyor. Sonra uzaktan da olsa asıl olaya bağlıyor. Bahsettiğin içerikle alakalı değil canım. Seninle aynı fikirdeyim. Notre Dame'dan da yola çıkarak erdemli bir yazar olarak görüyorum onu. Hayatında da tek eşli yaşamış. Birçok çocuğu kendi hayattayken ölmüş. Derin acılar yaşamış.Iste o kısımlar olmasaydı bize ne guzel bi iyilikte bulunmus olacaktıEvet bir haftada iyi okudum, bir kaç gün gece yarılarına kadar okuyup sabah zombi gibi oldum
Anna' da Tolstoyun Levin karakteri üzerinden kendisini yansıttığını düşündüğüm gibi Sefillerde de Hugonun yaşamını bildiğim kadarıyla Jean Veljean karakterinde kendisini yansıttığını düşündüm. Sen yada kitapta ilerleyen arkadaşlar ne düşündünüz acaba ?
Bu arada içerikle ilgili olmadığı için bahsedıyorum umarım rahatsızlık vermıyordur.
Kısa hikayelerden oluşuyor zaten. Çok güzel bir kitap. Orta okulda öğretmenimiz hepimize okutmuş, yorumlatmıştı.Erkek kardeşim 17 yaşında, hiç kitap okumadı. Öğretmen insan neyle yaşar kitabını aldırmış, sizce okuyabilir mi?
C ve M arasında mıAşk başlıyorkarışık işler
sizin şifrenizi yerim, ne tatlısınız böyleC ve M arasında mı
Jean de kendini mi anlattı bilmiyorum ama kitapta kendi siyasi görüşlerini gizleyemediği çok açık ki bunu Noter Dame da da çok yapmıştı. Bir de aşırı memleket sevgisini de gizleyemiyor, he beni Tolstoy un Levin i anlattığı kadar sıkmadı o da ayrı.Iste o kısımlar olmasaydı bize ne guzel bi iyilikte bulunmus olacaktıEvet bir haftada iyi okudum, bir kaç gün gece yarılarına kadar okuyup sabah zombi gibi oldum
Anna' da Tolstoyun Levin karakteri üzerinden kendisini yansıttığını düşündüğüm gibi Sefillerde de Hugonun yaşamını bildiğim kadarıyla Jean Veljean karakterinde kendisini yansıttığını düşündüm. Sen yada kitapta ilerleyen arkadaşlar ne düşündünüz acaba ?
Bu arada içerikle ilgili olmadığı için bahsedıyorum umarım rahatsızlık vermıyordur.
M yi anladım da, C ıhhhC ve M arasında mı
Ben okudum biliyorum da, hiç kitap okumadığı için sormak istedim.Kısa hikayelerden oluşuyor zaten. Çok güzel bir kitap. Orta okulda öğretmenimiz hepimize okutmuş, yorumlatmıştı.
Okuyabilir bence hatta okumasını bile tetikler güzel kitap.Erkek kardeşim 17 yaşında, hiç kitap okumadı. Öğretmen insan neyle yaşar kitabını aldırmış, sizce okuyabilir mi?
M yi anladıysan baya ilerlemişsin sendeM yi anladım da, C ıhhh
sizin şifrenizi yerim, ne tatlısınız böyle
Yok daha önce okudum ya ordan geliyor bölük pörçük hatıralarM yi anladıysan baya ilerlemişsin sende
Kesinlikle öyle, erdemli olmasa zaten bu kadar kült bir eser ortaya çıkaramazdı. Bir çok farklı alanı bir arada harmanlayarak güzel bir armoni oluşturmuşVictor Hügo'nun bu anlatım tarzını seviyorum ben. Dolaylı yoldan anlatıyor. Sonra uzaktan da olsa asıl olaya bağlıyor. Bahsettiğin içerikle alakalı değil canım. Seninle aynı fikirdeyim. Notre Dame'dan da yola çıkarak erdemli bir yazar olarak görüyorum onu. Hayatında da tek eşli yaşamış. Birçok çocuğu kendi hayattayken ölmüş. Derin acılar yaşamış.
Teyo duymasın da Levin gibi sıkmıyor zatenJean de kendini mi anlattı bilmiyorum ama kitapta kendi siyasi görüşlerini gizleyemediği çok açık ki bunu Noter Dame da da çok yapmıştı. Bir de aşırı memleket sevgisini de gizleyemiyor, he beni Tolstoy un Levin i anlattığı kadar sıkmadı o da ayrı.
UnutmuştumYok daha önce okudum ya ordan geliyor bölük pörçük hatıralar
Teyo da bize hak verir benceKesinlikle öyle, erdemli olmasa zaten bu kadar kült bir eser ortaya çıkaramazdı. Bir çok farklı alanı bir arada harmanlayarak güzel bir armoni oluşturmuş
Teyo duymasın da Levin gibi sıkmıyor zatenÇünkü Jean tam Monte Kristo Kontu tarzı bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?