Gayet güzel anlattın canım
Ben en azından klasiklerimi kendim almaya çalışıyorum. Diğer kitapları alamıyorum, çalışmadığım için de bütçe ayıramıyorum şimdilik.
Evet burda da 15 gün, 3 kitapla sınırlı, bazen burda veya başka sitelerde gördüğüm, çok önerilen kitaplara rastlayınca acayip mutlu oluyorum. Ben aslında isterdim almayı, üzülüyordum başta ama kütüphanelere gitmek, ordaki kitapları alıp okumak kitap almaktan daha güzelmiş onu anladım
Merhaba en sevdiğim grup kategorisinde tüm zamanların en iyi grubu ödülünün sahipleri bu ara tez teslim işleri ve evden uzak yaşama sıkıntıları sizden ve kitaplardan ayrı düşürdü beni. Haziran daha normal bir ay olsun evime geçeyim diye duadayım. Güzel enerjilerinizi bekliyorum. Elimde Gazali var selam söylüyor.
Merhaba en sevdiğim grup kategorisinde tüm zamanların en iyi grubu ödülünün sahipleri bu ara tez teslim işleri ve evden uzak yaşama sıkıntıları sizden ve kitaplardan ayrı düşürdü beni. Haziran daha normal bir ay olsun evime geçeyim diye duadayım. Güzel enerjilerinizi bekliyorum. Elimde Gazali var selam söylüyor.