Okudum ben canım. Okurken Salome u iyi tanımıyordum, anlam verememiştim çok. Sonra tanıdım ve taşlar yerine oturdu. Senin yorumunu merak ediyorum bitirince.
Evet daha önce de söylemiştim Salome dünyaya dahileri bir araya toplama görevini yerine getirmek için gelmiş olan biri gibi
E tabi o esnada biraz canlar yakmış
Evet daha önce de söylemiştim Salome dünyaya dahileri bir araya toplama görevini yerine getirmek için gelmiş olan biri gibi
Frankenstein'i bitirdim ama neden bu kadar elimde süründü bilmiyorum. Yarısına kadar çok etkilenmedim ve akıcı gelmedi açıkçası. Sonradan intikam fikriyle birlikte merakımı cezbetti diyebilirim. Yani kitap 245 sayfa, bunun yaklaşık 150 sayfasını 10 günde geriye kalan kısmını ise bir günde okumuş oldum. Kitabı, orijinalliğini, kadının hayal gücünü sevdim
İstanbul İstanbul'a ben de uygulamadan başlayacağım. İlk defa Burhan Sönmez okuyacağım. Okumaya başlayanlar da hiç yorum yapmadı. Nasıl gidiyor, ilk izlenimleriniz neler?