Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo Delfi hoşgeldin
Ben, İş Bankası Kültür Yayınları’nın Modern Klasikler dizisini 30 yaşıma kadar bitirmeyi planlıyorum. Uzun süreli hedefim bu . Sırayla başladım okumaya. Arada Hasan Ali Yücel Klasikler dizisinden de okudum, Bilimkurgu Klasiklerinden de okudum.

Şu an Beyaz Diş’i okuyorum serinin 10. kitabı. İki tanesini atladım, bir süre sonra okuyacağım . Beyaz Diş’in 67. sayfasındayım. Hedefim bu hafta bitirmek, 258 sayfa .
Jack London seviyorum. Martin Eden de çok iyi

Selamlar
Düellolar falan konuşulmuş, neler oluyor

İyi pazarlar ben de yeni aranıza katılmak istiyorum. Çok az okuyorum bu aralar ama daha çok okumak istiyorum belki bir itici güç olur .
Hoş geldiniz
Doppler okuduğum en ilginç kitaplardan biriydi Burada birinin listesinden görmüştüm, kim olduğunu hatırlayamadım ama teşekkür edeyim buradan kendisine
Ben de okuyup sevdim, ilginç bir konusu var oldukça da akıcı. Yazarın kalemi de güzel, diğer kitapları da çok ilgi çekici geldi bana

Selamlar
Düellolar falan konuşulmuş, neler oluyor

Hoş geldiniz

Ben de okuyup sevdim, ilginç bir konusu var oldukça da akıcı. Yazarın kalemi de güzel, diğer kitapları da çok ilgi çekici geldi bana
Aynen, ilk bir bocaladım ne anlatıyor bu diye ama epey komik dili, farklı bir tür. Hoş

A Atalanteda kapısalım mı 14 kitap kalmıs senin benim de 13
Bitirelim mi şu yıllık hedefimizi kapısıp ne dersin
Kabuuul
Hedefe ulaşmak için ince kitapları seçen sen miydin ?? yeni ayda kitapları belirleyelim. Hedefimizi tamamlayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…