- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Uyudu mu çok uyuyacak gibi görünmüyor fıldır fıldırGünaydın herkese
Dün gece kitabımı bitirdim. Şimdi bebişi uyuturken yeni kitabıma başlıyorum. Kasım indirimlerinde almıştım sanırım. Aklımdaydı ne zamandır. Okuyalım bakalım
Eki Görüntüle 3225099
Bugünkü fıldır bende. 8e doğru kalktı ve daha yeni uyutabildim. Güya kitap okuyacaktım.Uyudu mu çok uyuyacak gibi görünmüyor fıldır fıldır
Her geçen gün çocuk yapma orange anlayışım pekişiyor, birazdan yine yapasım gelecek ama olsunBugünkü fıldır bende. 8e doğru kalktı ve daha he i uyutabildim. Güya kitap okuyacaktım.
Yap yapHer geçen gün çocuk yapma orange anlayışım pekişiyor, birazdan yine yapasım gelecek ama olsun
Her geçen gün çocuk yapma orange anlayışım pekişiyor, birazdan yine yapasım gelecek ama olsun
Mantıklı bir hareket
Ben sana anlatayım da sonunda çocuk olur korkusuyla kocayı da boşa
Uyudu ama bnde uyudum sonra. Az sayfa okudum kitaptanUyudu mu çok uyuyacak gibi görünmüyor fıldır fıldır
Dün değil miydi oSofie yorumcuları nerdesiniz
Ben de şimdi geçmişe baktım acaba konuştular da ben mi görmedim diyeDün değil miydi o
ben unuttum da kimse de hatırlamamış
Ramazandan dolayi kapalıyızDün değil miydi o
ben unuttum da kimse de hatırlamamış
ama yorumlamayı imam değil cemaat istemiştiBir imam cemaat durumu söz konusu sanırım
Bende çağrışımlar bitmez. Nasreddin Hoca'nin fil hikayesi geldi bu sefer de aklımaama yorumlamayı imam değil cemaat istemişti
Ben de ona şaşırdım yorumlama isteyen arkadaşların hiç biri hatırlamamışama yorumlamayı imam değil cemaat istemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?