Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar herkese. Ben post ite göre önden gittim, dün de okuma fırsatım olmadı. Normalde bugün kaçıncı post it olması gerektiğini karıştırdım ama bugün 3. bitiyor. Şimdilik iyi gidiyor tutunamayanlar. Kapak kızı'nda 35 sayfa okudum iyi sardı ama tutunamayanlar'a ağırlık veriyorum. İnat ettim bu kez bitirene kadar bırakmayacağım

Çok geçmiş olsun.benzer bir durum için bir beyin dalgası terapisi varmış detayları bilmiyorum ama.belki sizde arastirabilirsiniz

Tutunamayanlari bitiremeyenlerdenim

Çapraz okumalarima paylaşım yapayım hazır şuan elimde tlfn ve kitap varken . Kitap baskıdan çıkar çıkmaz almıştım ama okuyamadim bir türlü.simdi okumakta pek manidar kırk kere söyledim eski bakanımızdan .. bu sıralar çocuğa da çok kızar oldum yapma etme .Ben yapma dedikçe çocukta daha bir ters tepkiler. Gerçekten kırk kere söyledim sana diyorum..

Diğer okuyacağım kitap kargoda gelemedi henüz ama.pdfini okuyorum dinler tarihi adlı eser. Kargo gelirse rahatlayacagim PDF den okumak pek iyi gelmedi.

Ayrıca postitlerle hedef belirleyerek okuyanları özellikle hedefine ulasmakla kalmayıp geçenleri yürekten kutluyorum. Herkese iyi hafta sonları dilerim.bol okumalı paylaşımlı günler dilerim.

Eklentiler

• 16833133837121514286473627947533.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 16833134041622251541709895052132.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 37
Kitabın ismini görene kadar yazdığın ilk paragrafı üç kere okudum anlamadım

Bu kitap benim listemde de var. Elimdekileri bitirince alacağım kitaplardan birisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…