- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
O Orangegreysky veHAbibte doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol okumalı yılınız olsun
Çok teşekkürler hanımlar
Çok çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.benzer bir durum için bir beyin dalgası terapisi varmış detayları bilmiyorum ama.belki sizde arastirabilirsinizÇok geçmiş olsun plansızlığınızı ve isteksizliğinizi çok iyi anlıyorum. Hem fibromiyaljiyi yakınımdan biliyorum hem de bana da benzer isteksizlik gösteren debh teşhisi konduYarım kitaplarımın sebebi debhmiş
Tutunamayanlari bitiremeyenlerdenimİyi akşamlar herkese. Ben post ite göre önden gittim, dün de okuma fırsatım olmadı. Normalde bugün kaçıncı post it olması gerektiğini karıştırdım ama bugün 3. bitiyor. Şimdilik iyi gidiyor tutunamayanlar. Kapak kızı'nda 35 sayfa okudum iyi sardı ama tutunamayanlar'a ağırlık veriyorum. İnat ettim bu kez bitirene kadar bırakmayacağım
Eki Görüntüle 3243533
Eki Görüntüle 3243534
Aramızda bitiren sanırım yalnızca iki kişi var. Bitirince göğsümü gere gere yazarım ben bitirdim diyeTutunamayanlari bitiremeyenlerdenim
Kitabın ismini görene kadar yazdığın ilk paragrafı üç kere okudum anlamadımÇapraz okumalarima paylaşım yapayım hazır şuan elimde tlfn ve kitap varken . Kitap baskıdan çıkar çıkmaz almıştım ama okuyamadim bir türlü.simdi okumakta pek manidar kırk kere söyledim eski bakanımızdan .. bu sıralar çocuğa da çok kızar oldum yapma etme .Ben yapma dedikçe çocukta daha bir ters tepkiler. Gerçekten kırk kere söyledim sana diyorum..
Diğer okuyacağım kitap kargoda gelemedi henüz ama.pdfini okuyorum dinler tarihi adlı eser. Kargo gelirse rahatlayacagim PDF den okumak pek iyi gelmedi.
Ayrıca postitlerle hedef belirleyerek okuyanları özellikle hedefine ulasmakla kalmayıp geçenleri yürekten kutluyorum. Herkese iyi hafta sonları dilerim.bol okumalı paylaşımlı günler dilerim.
Bu kitap benim listemde de var. Elimdekileri bitirince alacağım kitaplardan birisiÇapraz okumalarima paylaşım yapayım hazır şuan elimde tlfn ve kitap varken . Kitap baskıdan çıkar çıkmaz almıştım ama okuyamadim bir türlü.simdi okumakta pek manidar kırk kere söyledim eski bakanımızdan .. bu sıralar çocuğa da çok kızar oldum yapma etme .Ben yapma dedikçe çocukta daha bir ters tepkiler. Gerçekten kırk kere söyledim sana diyorum..
Diğer okuyacağım kitap kargoda gelemedi henüz ama.pdfini okuyorum dinler tarihi adlı eser. Kargo gelirse rahatlayacagim PDF den okumak pek iyi gelmedi.
Ayrıca postitlerle hedef belirleyerek okuyanları özellikle hedefine ulasmakla kalmayıp geçenleri yürekten kutluyorum. Herkese iyi hafta sonları dilerim.bol okumalı paylaşımlı günler dilerim.
Gerçekten çok karmaşık yazmışım.kitapdan etkilendim gibi. Kırk kere söyledim vari olduKitabın ismini görene kadar yazdığın ilk paragrafı üç kere okudum anlamadım
Sağol canım çok teşekkürler
Sağol canım çok teşekkürlerO Orangegreysky veHAbibte doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol okumalı yılınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?