Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın
Temmuz ayında önemli bir sınavım var bir süreliğine gidecegim kendinize iyi bakın

Günaydın Kusura bakmayın uğrayamadım, yazamadım bir süredir Haftaya son sınavlarım var dönemimin o yüzden yoğun bir şekilde ders çalışıyorum. Hiçbir şeye yetişemiyorum, seçimden dolayı 2 hafta sonu gitti hasta oldum derken odaklanamadım. Kalın kitaba hiç başlayamadım, diğer kitabımı da bitiremedim gerçekten yetişemiyorum.
Haftaya cuma bitiyor sınavlarım, sonra bol okumalı bir yaz tatili olucak benim için Cumaya kadar uğrayamam ama sonra burdayım

Günaydın

İri Memeler ve Geniş Kalçalar kitabı bitmek üzere. Başta biraz sıksa da ( karakter çokluya, yabancı isimler vs. )sonrasında çok iyi açıldı. Japon - Çin savaşı üzerinde bir ailenin yaşadıklarını anlatıyor. bitirince ufak bir yorumlama yaparım.
Kalın kitap okumayı ve farklı kültürde kitap okumayı sevenlere tavsiye ederim.

Ben ayın ilk haftası bitirmiştim. Aşkolsun hiç takip etmemişsin

Koleksiyoncu ne zaman yorumlanir bilemiyorum ama gerçekten sayenizde okuduğum için özel bir teşekkürlerimi iletiyorum..
Kimlink denilen youtuber kitabını okuyorum bitecek onu matis atı itibariyle bitenler listesine yazıyorum. Hazirana sahilde kafka ile gireceğim.
Hepsiburada da kuponla indirimli bülbül kitabını aldığım satıcı temin edemiyormus gonderemedi ilk fırsatta bir okuma listesi yapıp almalıyım tek kitap alımlarla olmuyor .kitabı kitap sitesinden almalıyım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…