Musmutlu yaşları olsunHayırlı öğlenler
Bugün oğlum 1 yaşına bastı
Ya Levo bunu nasıl bilmezler ya
Tam bunu diyecektimYaşları tutmuyor çünkü. Şimdi o kadın moda buay buay deyişi herkese nasip olmaz
Şarkiyi melodisiyle okudum resmenArtık devir değiştiiii ee tabi Çelik de değiştiii
Sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum :)Hayırlı öğlenler
Bugün oğlum 1 yaşına bastı
Yaa mutlu yaşları olsun miniğin
Sağlıklı, mutlu yaşları olsun
Hayırlı yaşları olsun canım benimve çok mutlu olun
Sağlıklı, mutlu yaşları olsun miniğin.
Güzel bir ömrü olsun paşanın
Musmutlu yaşları olsun
Çook teşekkür ederim canım arkadaşlarımSağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum :)
Calci bu korkunç bir espriydi ama yaaaa
O korkunç esprinin bir intikamı olacaktı elbet
Kukrimciğim değiştirdi.Teyodan başka kim değişti ki
Çelik espirisini ilk seferde anlayanların yaş grubu belli ,sen bunun icin bilmemezlige vuruyorsun değil mi Teyocan
Şarkıyı söyleyerek okudumArtık devir değiştiiii ee tabi Çelik de değiştiii
Çelik ünlüyken ben doğmamıştım demek isterdimKukrimciğim değiştirdi.
Çelik espirisini ilk seferde anlayanların yaş grubu belli ,sen bunun icin bilmemezlige vuruyorsun değil mi Teyocan
Şarkıyı söyleyerek okudumBir de şey vardi ' gel yarim ol, sevdalim ol,dertlerime dermanim ol hercai '.
Çelik ünlüyken ben doğmamıştım demek isterdimama anlaşılan inandırıcı olmayacak
Tamam ablaAbla falan demek istersen hiç çekinme teyo
Hercai çok severimKukrimciğim değiştirdi.
Şarkıyı söyleyerek okudumBir de şey vardi ' gel yarim ol, sevdalim ol,dertlerime dermanim ol hercai '.
Kukrimciğim değiştirdi.
Başkan görse kadir bile inanmaz derÇelik ünlüyken ben doğmamıştım demek isterdimama anlaşılan inandırıcı olmayacak
Ben de cok severimiyi akşamlar herkese
Hercai çok severim
Çelik görse bizim gibi sadık dinleyicilerle gurur duyardıRomantikten girdin ama şöyle bir şeydi
Dilberim,Kim Daha Çok Seviyor,Yaman Sevda ,Nazına Ölüyorum,Cici kız bir de ebru gündeş ile düeti vardı unuttum adını bunlar en güzelleriBaşkan görse kadir bile inanmaz der
Ben de cok severim
Teyocan bak hâlâ dinledigimize göre demekki hâlâ çook genciz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?