Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi geceler herkese
Hakkâri ilk görev yerim.O kadar zaman orda yaşayıp da fotoğraftaki yere gitmedigime hayret ettim şimdi.
Izafiyet ve Kuantum Fiziği isimli kitabı okuyorum

Kuyucak Köyü Lavanta Tarlaları - Isparta​

Lavanta tarlaları Isparta ili, Keçiborlu İlçesine bağlı Kuyucak Köyü'nde bulunmaktadır. Isparta İli Merkezine 50 kilometre mesafede olan Kuyucak Köyü, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na 25 kilometre, Antalya- İstanbul Karayolu'na 10 kilometre uzaklıktadır.
Köy, yüksek konumu ile Burdur Gölü manzarasının seyredilebildiği bir alandır. Kuyucak Köyü'nde 5000 dekarda yetiştirilen lavanta, Türkiye Üretiminin yüzde 90'ını oluşturmaktadır. Üreticisinin yaş veya hasattan sonra kurutarak satışa sunduğu lavanta çiçekleri, fabrikalarda işlenip krem, sabun, yağ, kolonya gibi ürünlere dönüştürülerek tüketicilere ulaştırılmaktadır.
Lavantaların çiçek açtığı dönemde mor renkli tarlalar fotoğraf çekimi için uygun alanlardır. Bu dönemde köy ve civarında; yürüyüş, bisiklet ve fotoğraf çekimi aktiviteleri yapılabilir.

Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
Aysegulce34

Travmamı tetikledi şu fotoğraflar

Günaydın

Günaydın

Günaydın

Gunaydin

herkese günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…