- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Ayyy listemiz hayırlı uğurlu olsunEvet ortak okumaları belirledim. Biraz Sizden biraz benden eklemeler yaptım. Kitapları çok kalın seçmedim ve klasik ağırlıklı seçtim.
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
Keira-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
2024 YILI ORTAK OKUMASI OCAK Suç Ve Ceza Lanetli Tavşan ŞUBAT Dorian Gray'ın Portresi Cam Çocuk MART Kamelyalı Kadın Sarı Odanın Esrarı NİSAN Kaplan Kaplan Dolaptan Temaşa MAYIS Ağrı Dağı Efsanesi Yıldız Gezgini HAZİRAN Tess Vatan Yahut Silistire TEMMUZ Kumarbaz Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat AĞUSTOS Babalar Ve Oğulları Leyla'nın Evi EYLÜL Hayvanlaşan İnsan Çocuk Yasası EKİM Güzel Dost Kanını Satan Adam KASIM Canan(Peyami Safa) Gönül (Natsume) ARALIK Büyük Umutlar Gulyabani
Hayır Amazon’a gitmiyorum,gitmemeliyim,başarabilirim ayın onbeşine kadar
Hepsini amazondan aldım kiHayır Amazon’a gitmiyorum,gitmemeliyim,başarabilirim ayın onbeşine kadar
Bende ortak okumalari nisan a kadar olan kitaplari attim sepete. Haftaya Maas belli olana kadar bekletecegimHayır Amazon’a gitmiyorum,gitmemeliyim,başarabilirim ayın onbeşine kadar
Bir ben cozemedim Amazon uHepsini amazondan aldım ki
Allah rahmet eylesinselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin size sabır versin rabbimselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsunselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Başınız sağolsun canım. Rabbim sabır versin sizlere. Mekanı cennet olur inşallahselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Mekanı cennet olsun inşallah başınız sağ olsunselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Başınız sağ olsunselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Başınız sağ olsun, rabbim eşine sabırlar versinselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Başınız sağ olsun Allah sabır versin sizlereselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar diliyorumselam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
Başınız sağ olsun civciv.selam kızlar. geçtiğimiz haftasonu aniden kayınvalidemi kaybettik. çok üzgünüm. eşim için daha da üzgünüm çünkü artık kök ailesinden kimse kalmadı. içim yanıyor gerçekten. ne diyeceğimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?