Hiç Dune okumadım. Başlangıç için ne önerirsin?
Dune (sarı olan) 1. kitap.
sıralaması şöyle
1. Dune: Çöl Gezegeni.
2. Dune Mesihi.
3. Dune Çocukları
4. Dune Tanrı İmparatoru.
5. Dune Sapkınları
6. Dune Rahibeler Meclisi.
Çok teşekkür ederim
Çok naziksiniz
Rica derim. Kasım ayında kızlarla beraber okumaya başlayacağız bu seriyi. Bize katılmak isterseniz sizi de bekleriz aramıza
Iyi oglenlerEki Görüntüle 3323197
Eki Görüntüle 3323198
Babaeski Köprüsü - Kırklareli
Babaeski Köprüsü, İstanbul-Edirne asfaltının Babaeski Deresi'nin (Şeytan Dere) geçtiği, Babaeski’nin Lüleburgaz çıkışında yer alır. 1633 (H.1043) yılında 4. Murat Devri'nde yapılmıştır. Anadolu'dan Balkanlar'a giden askeri ve ticaret yolu üzerinde bulunmaktadır. Muntazam kesme taş kaplı, kargir bir köprüdür. Nehir taştığı zaman zedelenmemesi için 6 kemerli köprünün kemer aralarında büyük delikler bulunmaktadır. Nöbet hücreleri birer dantel gibi taş işlemedir. Kuzeydeki nöbet hücresi aslına uygun olarak yeniden yapılmıştır. Halen kullanılmaktadır.
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
Keira-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
yosunlukek
Ayda bir kitabını mı okuyacağız, nasıl yapacağız?Rica derim. Kasım ayında kızlarla beraber okumaya başlayacağız bu seriyi. Bize katılmak isterseniz sizi de bekleriz aramıza
Ayda bir kitabını mı okuyacağız, nasıl yapacağız?
İyi akşamlarEki Görüntüle 3323197
Eki Görüntüle 3323198
Babaeski Köprüsü - Kırklareli
Babaeski Köprüsü, İstanbul-Edirne asfaltının Babaeski Deresi'nin (Şeytan Dere) geçtiği, Babaeski’nin Lüleburgaz çıkışında yer alır. 1633 (H.1043) yılında 4. Murat Devri'nde yapılmıştır. Anadolu'dan Balkanlar'a giden askeri ve ticaret yolu üzerinde bulunmaktadır. Muntazam kesme taş kaplı, kargir bir köprüdür. Nehir taştığı zaman zedelenmemesi için 6 kemerli köprünün kemer aralarında büyük delikler bulunmaktadır. Nöbet hücreleri birer dantel gibi taş işlemedir. Kuzeydeki nöbet hücresi aslına uygun olarak yeniden yapılmıştır. Halen kullanılmaktadır.
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
Keira-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
yosunlukek
Keyifle oku hepsini canımBirinin ortak okumadan 17 kitabı varAdı lazım değil baş harfi ben okuma günü sayesinde hepsini topluca edinebildim ve çok mutlu oldum ay çok heyecanlıyım hepsini bir çırpıda okuyasım var çok teşekkür ederim sevgili topik arkadaşlarım çok güzel oldu Eki Görüntüle 3323548
Çok teşekkür ederimKeyifle oku hepsini canım
Mesajı ben yeni gördüm ama başkanımız cevap vermişHiç Dune okumadım. Başlangıç için ne önerirsin?
Çok güzeller keyifle oku canımBirinin ortak okumadan 17 kitabı varAdı lazım değil baş harfi ben okuma günü sayesinde hepsini topluca edinebildim ve çok mutlu oldum ay çok heyecanlıyım hepsini bir çırpıda okuyasım var çok teşekkür ederim sevgili topik arkadaşlarım çok güzel oldu Eki Görüntüle 3323548
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?