Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın ❤

Herkese merhaba. Bugün A101'de çok güzel cocuk hikaye kitapları vardı. Yayınevi de Can çocuk. Samed Behrengi'nin 4 farkli hikayesini aldım (Bir şeftali, bin şeftali de dahil.) Ayrıca Sabahattin Ali'nin bende olmayan iki romanını da buldum. Birkaç tane de 4 yaşındaki oğluma etkinlik kitabı aldım. Hepsi hem basım hem içerik olarak çok iyi ve cok ucuz. Ihtiyacı olanlar bakabilir.

Teşekkür ederiz

Sağol Calci
Hem favoriye ekledim hem ss aldım.
İyi akşamlar hepinize

Akşamüstü elimdeki kitabı bitirdim. Mental olarak yorgunum biraz o yüzden dramatik, ağır bi kitap istemiyorum ama ne hikmetse evdeki tüm kitaplar gözüme dram içeriyor gibi geliyor bulamadım okuyacak bi şey

Akşamüstü elimdeki kitabı bitirdim. Mental olarak yorgunum biraz o yüzden dramatik, ağır bi kitap istemiyorum ama ne hikmetse evdeki tüm kitaplar gözüme dram içeriyor gibi geliyor bulamadım okuyacak bi şey
Bazen bana da denk geliyor. Hatta bir ara Kayıp Tanrılar Ülkesi ile Abum Rabum'u peşpeşe okumuştum. Birbirine o kadar benziyordu ki Abum Rabum'a konsantre olamamıştım.

Bu kitapları peş peşe okumayın arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…