Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eveet, bu da Tanrıça serisinin 2. kitabı ama ilkini okumadan seveceğime eminim
Bu aralar ben Başta serilerin sadece ilk kitaplarını alıyordum. Artık okumadan devam kitaplarını alıp bekletiyorum . Okuyup seversem ve devam kitabı elimde olmadığı için hemen devam edemezsem korkusu başladı birden bire. Her seriden en az bir sonraki iki kitabı almamışsam o seriye başlayamıyorum .

ay yeminle bu ben. tüm kitaplar elimde değilse başlamak istemiyorum. outlander bekliyor hala. 3 kitabını bulamıyorum

Hoşgeldiniz, geldiğiniz gün biraz yoğundum yazamadım.Kendinizi biraz tanıtırsanız seviniriz. Yaş,meslek, memleket, burç, medeni hal vs
hoş buldum 37 yaşımdayim elektronik muhendisiyim izmirliyim yay burcuyum evliyim 2 çocuk annesiyim kızım doğdugundan beri ebeveynlik kitaplarina gömülmus,pandemi donemi izmirde güzel bir koye yerleşmiş kolejleri biraz gezdikten ve cocugumun zekasi şöyle gelissin böyle motor becerisi gelişsin diye kurs kurs gezdirdikten sonra köy okuluna gidip 2 de çıksın odevini yapip akşama kadar camurda oynasın çocuk olmanin tadini çıkarsınlar bende bu ebeveynlik kitaplarini artik kitaplığın alt rafına alıp kendi zevkim için okuyayım yeter demiş kendi halimde yasamdan zevk alan keyifli bir kadınım

Levaiz de İzmirli. Çok güzel bir hayat tercihi yapmışsınız.mutluluklar dilerim

Aksam ben de paylaşacağım. Yıllar önce otobüste bir çocuk okurken kapağı dikkatimi çekmişti. Öyle tanıştım bu yazar ile

Eki Görüntüle 3348433
bir şey soracaktım bu paylaşımi gorup yazarin kucuk seyleri ni sipariş ettim.abra kadabra gelmiş yerine amazonla ugrasmadim kalsın dedim ama yazarin çok kitabi var acaba bir seri mi? kafama göre yanlış mi almış oldum bilemedim

Seri değil kitapları, farklı şeyleri anlatıyor. Abra Kadabra da fena değildi :)

Amazon bana yine 60 teeele indirim tanımlamış. Bi tane de çekim vardı ama ikisini birleştirip tek kitap aldım niye böyle bi şey yaptım bilmem
O şey olmasın Kasım indirimde fiyatı artan ürünlerin karşılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…