- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın kitap dostlarıEki Görüntüle 3351987
Kozlu Kilisesi - Zonguldak
Kozlu ilçesi merkez mahallesinde bulunan kilise, Hıristiyan Ortodoks Cemaati'ne aittir. Geçtiğimiz yüzyılın sonlarına doğru inşa edildiği anlaşılan kilisenin restorasyonu için çalışmalara başlanılmıştır.
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@yosunlukek
@Nowaybabe
acilen ilerlemelisin fırsat buldukça. şimdi 3. kitabı bitirdim ve çok heyecanlıSelam kızlar yazamadım kaç gündür. Günler koşturmaca geçiyor bu aralar. Çocuklar, kpss derken çok okuyamadım ama Cam Şato okuyorum şuan azar azar![]()
sanki yeni 5 kitap teslim edilmemiş gibi şunu okur okumaz 1 2 yi sipariş verdimacilen ilerlemelisin fırsat buldukça. şimdi 3. kitabı bitirdim ve çok heyecanlı![]()
cam şatodan önce suikastçının hançeri de okunmalı sipariş etmediyseniz edin bencesanki yeni 5 kitap teslim edilmemiş gibi şunu okur okumaz 1 2 yi sipariş verdim![]()
Ayy buldumYeni yılda kim benimle
Oblomov
Savaş ve Barış
Ecinniler
Anna Karenina
Gorki üçlemesi okuyacak![]()
Ruhlar evi ni bitirdin mi yoksa?Aylak Köpek kitabım bitti![]()
Yok henüz bitmedi. Kitap çok güzel ama uzun ve uygulamadan okuduğum için araya başka kitaplar aldımRuhlar evi ni bitirdin mi yoksa?![]()
Ohh tamam!Yok henüz bitmedi. Kitap çok güzel ama uzun ve uygulamadan okuduğum için araya başka kitaplar aldım![]()
Sen Suç ve Ceza’yı okudun mu? Eğer okuduysan biz de Ocak ayında Oblomov okuyalım istersen
hemen onuda aldim simdi sorun yokcam şatodan önce suikastçının hançeri de okunmalı sipariş etmediyseniz edin bence![]()
Ben ikisini de okudumSen Suç ve Ceza’yı okudun mu? Eğer okuduysan biz de Ocak ayında Oblomov okuyalım istersen![]()
Ecinniler?Ben ikisini de okudum![]()
Onu okumadımEcinniler?
Kalın kitapları kış günlerinde okuyup bitirmek daha iyi olur, gorkiyi diger aylarda da okuyabiliriz,kararı sana bırakıyorumOnu okumadımGorki nin üçlemesi de olabilir. Ilk kitabından başlayabiliriz