Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Livaneli’nin diğer kitapları kadar güzel mi peki
Yani livanelinin çok kitabını okumadım canim
Ama son ada değişik bı kitab ada da geçtiği için bana birde şeyi hatırlattı sineklerin taniriisini adadan dolayı :)) kitab birden çok konu var aslında konusulacak bı kitab spoiler olmasın fena değildi

Günaydın, herkese mutlu günler dilerim :)

Dün gece Ahmet H. Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitirdim nihayet.

Başlarda okunması zor ama sonra açılıyor. Ama kitabı sevemedim, bana sıkıcı geldi.
Doğuyla Batı arasında kalmış toplumdan bahs ediliyor kitapta bunu zaten yorumlardan okumuştum. Toplumun modernleşme çabası, menfaati güdeeken bunu başaramama, zamanla ayaklaşamama, batı derken doğu kültüründen kopamamadan bahs ediliyor ben anladığım kadarıyla. Sebepleri: Konunun bana hitap etmemesi; Baş karakterden hiç hoşlanmamam, beyninde olmak canımı çok sıktı; Ve benim için gereksiz olan bol ilişkiler.
Zeynep ve Ahmet'i az tanısal da çok sevdim. Ama nedense dediğim gibi konu hiç ilgimi çekmiyor.

Günaydın kızlar
Ben de okudum canım hem de Sineklerin Tanrısı ile ard arda gelmişti ben de aynı şeyi düşünmüştüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…