- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.281
- 598
- 37
Başkan yardımcılarını çok severimben başkan yardımcısı olmuştum dün, ben sayarım
bişey de yapmadım ki
Üçleme miYav bende huzuru okuyorum ama okudukça sürekli bir mahur beste den bahsediyor. Meğer ilk kitapmış oüçlemeymiş bu. Bırakıp onu mu okusam diyorum ama yarısına geldim nerdeyse
Bu sınıfın kurnazı çıktıBaşkan yardımcılarını çok severim
O espriden sonra bir şey yapma zaten kankibişey de yapmadım ki
Aynen canım belki konu olarak bağımsız olabilirler tam idrak edemedim daha çözmeye çalışıyorumÜçleme mi
Kitaplar bağlantılı mı onu çözmeye çalışıyım.Ama ortak okuma opöfff
Tamamm başganımmKızlar bildirimleri yaparken yanına sayfa sayılarını ekler misiniz? Ay sonun da toplam sayfayı yazmanızı rica ediyorum. Teşekkürler
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
tabi efenim :)))Kızlar bildirimleri yaparken yanına sayfa sayılarını ekler misiniz? Ay sonun da toplam sayfayı yazmanızı rica ediyorum. Teşekkürler
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
bunu rüyamda görmüştüm ama. Sana yine yılbaşı şakası yapmıştımO espriden sonra bir şey yapma zaten kanki
Bir şey olmaz ya sonra döner onu okuruz.Huzur ve Sahnenin Dışındakiler ile beraber üçlemenin ilk kitabını oluşturur. Roman Eyyübi Ebubekir Ağa'ya ithaf olunmuştur. Eyyübi Bekir Ağa'nın da Mahur makamında bir bestesi bulunmaktadır. Bu nedenle ilk bakışta Ahmet Hamdi' nin bu besteden etkilenmiş olduğu düşünülmektedir.
Tanpınar’ın romanlarında mahur beste bir leitmotivolarak neredeyse bütün eserlerini bir ağ gibi örmüştür. Mahur beste gittikçe bir roman kişisi olarak karşımızdadır. Huzur, Sahnenin Dışındakiler ve Mahur Beste’de sık sık karşımıza çıkar.
vikiden buldum
Sanırım ilk kitapta Nuran’ın anneannesini anlatıyorDaha kitabın başındayım bırakabilirim
Devam etDaha kitabın başındayım bırakabilirim
Çok bağlantılı değil bence bencede kişiler arasında küçük bağlantılar var gibi. Peki benim bunu 200. Sayfada idrak etmemBir şey olmaz ya sonra döner onu okuruz.
Çok soğuk esprilerim vardır haberin olabunu rüyamda görmüştüm ama. Sana yine yılbaşı şakası yapmıştımdemek kısmet "ok " kelimesineymiş nasip hocam
Sen de Teo ile aynı sonu yaşadınÇok bağlantılı değil bence bencede kişiler arasında küçük bağlantılar var gibi. Peki benim bunu 200. Sayfada idrak etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?