Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınlar Kitap Kurtları ❤️

Nisan bildirimi için son gün. Lütfen bildirim yapmayı unutmayın
🌻

@Eleadora
@Life light
@Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
@Orangegreysky
@bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
@Kitapkontesi
@Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Limonsuzzcay
@Istenmeyentuyy
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
@sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
@choccywhoccydoodah
@Natsume
@Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@ahestebirbeste
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
@rabbitgirl
@Papatyays
@_okyanus
@Feline
Günaydın herkese,
Bugün Bir Sırrım Var'ı tamamlayacağım bir aksilik olmazsa (son 100 sayfa)akşam bildirim yaparım,biraz yoğunum oldu da bitiremezsem onu eklemeden yaparım bildirimimi💛

Ayy inşAllah canım 😍 düşün eşim yeni kitaplar aldı bana okuyayım diye 🙈 bugün atıcam buraya da 🤭
Benimki de D&R'da indirim var diye gel sana kitap alalım 2 tane dedi. Birini ben seçtim diğerini o. 1000k üzerinden baktım benim seçtiğimin puanı 5 onun seçtiğinin 9'a yakın :D beylerinize seçtirin kitapları 🥹

Günaydınlar Kitap Kurtları ❤️

Nisan bildirimi için son gün. Lütfen bildirim yapmayı unutmayın
🌻

@Eleadora
@Life light
@Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
@Orangegreysky
@bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
@Kitapkontesi
@Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Limonsuzzcay
@Istenmeyentuyy
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
@sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
@choccywhoccydoodah
@Natsume
@Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@ahestebirbeste
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
@rabbitgirl
@Papatyays
@_okyanus
@Feline
Selam kızlar. Yarım kalmış iki kitabım var yetiştiremedim bu aya. Misafirlerim oldu,ben misafirlige gittim derken kaldı kitaplar. Bugün de misafirim var. Bildirim yapmaya gidiyorum şimdi 😍

Selam,
Bir Sırrım Var-Tess Gerritsen bitirdim bugün,
Yine klasik bir Rizzoli&İsles macerasiydı(filmi de çekilmiş yazar kitabın sonunda bahsetmis,ilk fırsatta izlerim) Fazlaca ters köşeler vardı,son ana kadar da katilin kimligi gizliliğini korudu. Film izler gibi okudum,çok keyifliydi.
Sonra bir toplantım vardı sarktı saati,beklerken arabada Şiro Hamao- Şeytanın Çırağı'na başladım,128 sayfa bir kitap
2 farklı cinayet anlatılıyor bu kitapta da. İlkinde karısını öldürmek isterken,yanlışlıkla sevdiği kadını öldüren bir adam var. Diğerinde sevdiği kadını öldürmeyen ama cinayeti itiraf edip öldürmekten hüküm giyip ,idam edilen başka bir adam var. Akıcı bir kitaptı sevdim.
Bu ayı da az da olsa okuyarak kapattım çok şükür.

Eklentiler

• 20240430_150236.webp
    20240430_150236.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 71
Bende yazı stillerinden şikayetçiyim,birini alıyorsun kocaman yazılmış,ötekini alıyorsun minicik çini yazısı gibi😄

Hakan Günday - Kinyas ve Kayra bu konuda nirvana bana göre. Kitap 500 küsür sayfa güya ama en az 750 sayfalık bir kitap o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X