Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya genel böyle geliyorlar bana...Derdini anlat bilelim, olasılık üzerinden yorum yapmamızı bekleyemezSin herhalde demi![]()
Bak bu kim olduğuna, olduğu duruma bakar ama, ömrünü tüketiyorlarsa uzak dur, sana lazım geriye kalanıYok ya genel böyle geliyorlar bana...
Herkes destek bekliyor ama sonsuz her şeyi yapacak edecek ama sonsuz olacak...
Sadece onun mutluluğu önemli...
Benim hamurda yok ya
Valla emdi beni kivampir insanlardan uzak durun. onlar ki tüm motivasyonunuzun son damlasına kadar emer, geriye bir şey kalmayınca sizi terk eder, yeni bir kurban bulurlar.
Ya öyle ki her şey üst üste geliyor....Az önce hayatta gerçekten destek olabileceğim, bir işe yaradığımı hissedecek kimse olmadığı için üzüldüm.gerçekten.
Koşulsuz destek mi koşullu destek mi bunu düşünürsek ne derece destektir bilemem ama birinin hayatına dokunmak kadar güzel bir his yok.
Yok ya genel böyle geliyorlar bana...
Herkes destek bekliyor ama sonsuz her şeyi yapacak edecek ama sonsuz olacak...
Sadece onun mutluluğu önemli...
Benim hamurda yok ya
Yok siz ağlamayın benimki sebepsiz değil,umarım sizinki sebepsizdirvalla bu gece bende bu moddayim, kendimi gece gece ise verdim o yuzden..aglamaya bile useniyorum yaa ammaan
bence hic bir aglayis sebepsiz degildir :)Yok siz ağlamayın benimki sebepsiz değil,umarım sizinki sebepsizdir
Ben ağlama değilde birilerinin kalbini kırıcamAğlayın rahatlayın canlar, ben iki gündür ağlıyorum iyi geldi, iyice yaktım civatayi![]()
Bence birilerinin kalbini kiracam diye üzülmeBen ağlama değilde birilerinin kalbini kırıcam
Yok ya üzülmüyorum emeklerime üzülüyorum sadece...Bence birilerinin kalbini kiracam diye üzülme
Bu aralar beni teselli eden bir söz yazayım...
BİR ŞEYLERİN YOLUNA GİRMESİ İCİN,
BAZEN HERSEYİN RAYDAN ÇIKMASI LAZIM...
belki farketmiyorlar yaptıklarını farkettir