Höyküre höyküre ağlamak istemek...

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.012
348
Şuan tek istediğim bu...
Kötü bir hayatım yok ama sanırım başkalarına destek olmak bana göre değil...

destek bekleyen bazı insanların sınırlarını ve sınırlarımı zorladıklarını hissediyorum...
Koşulsuz destek var mıdır???

ya ben ne olacam...
Bırakmalı mı devam mı etmeli?

Derdini anlat bilelim, olasılık üzerinden yorum yapmamızı bekleyemezSin herhalde demi:KK20:

Az önce hayatta gerçekten destek olabileceğim, bir işe yaradığımı hissedecek kimse olmadığı için üzüldüm.gerçekten.
Koşulsuz destek mi koşullu destek mi bunu düşünürsek ne derece destektir bilemem ama birinin hayatına dokunmak kadar güzel bir his yok.

vampir insanlardan uzak durun. onlar ki, geriye sizden bir şey kalmayıncaya dek tüm motivasyonunuzu son damlasına kadar emer, sonra yeni bir kurban ararlar.

Yok ya genel böyle geliyorlar bana...
Herkes destek bekliyor ama sonsuz her şeyi yapacak edecek ama sonsuz olacak...
Sadece onun mutluluğu önemli...

Benim hamurda yok ya
Bak bu kim olduğuna, olduğu duruma bakar ama, ömrünü tüketiyorlarsa uzak dur, sana lazım geriye kalanı 👍

vampir insanlardan uzak durun. onlar ki tüm motivasyonunuzun son damlasına kadar emer, geriye bir şey kalmayınca sizi terk eder, yeni bir kurban bulurlar.
Valla emdi beni ki
Benim bir ton derdim var...
Yüzüne gidip saydırmak istiyorum...

destek vermemi emeğimi hak et önce demek istiyorum..:

Az önce hayatta gerçekten destek olabileceğim, bir işe yaradığımı hissedecek kimse olmadığı için üzüldüm.gerçekten.
Koşulsuz destek mi koşullu destek mi bunu düşünürsek ne derece destektir bilemem ama birinin hayatına dokunmak kadar güzel bir his yok.
Ya öyle ki her şey üst üste geliyor....
Ama hep destek tam destek bekliyor herkes...
Ya arkadaşlarım ben neyim ki?

Ben sadece kendime destek verebiliyorum kendimde işe yarıyor çünkü

Yok ya genel böyle geliyorlar bana...
Herkes destek bekliyor ama sonsuz her şeyi yapacak edecek ama sonsuz olacak...
Sadece onun mutluluğu önemli...

Benim hamurda yok ya

nerede önerildiğini hatırlamıyorum ama geçen şöyle bir şey izledim. çok hoşuma gitti.

Tükendim cidden...
Keşke ne ailem ne böyle bir sevdiğim kişi olmasaydı...
Cidden yükler sadece

valla bu gece bende bu moddayim, kendimi gece gece ise verdim o yuzden..aglamaya bile useniyorum yaa ammaan

Ağlayın rahatlayın canlar, ben iki gündür ağlıyorum iyi geldi, iyice yaktım civatayi 😊

Ben ağlama değilde birilerinin kalbini kırıcam
Bence birilerinin kalbini kiracam diye üzülme
Bu aralar beni teselli eden bir söz yazayım...
BİR ŞEYLERİN YOLUNA GİRMESİ İCİN,
BAZEN HERSEYİN RAYDAN ÇIKMASI LAZIM...
belki farketmiyorlar yaptıklarını farkettir

Bence birilerinin kalbini kiracam diye üzülme
Bu aralar beni teselli eden bir söz yazayım...
BİR ŞEYLERİN YOLUNA GİRMESİ İCİN,
BAZEN HERSEYİN RAYDAN ÇIKMASI LAZIM...
belki farketmiyorlar yaptıklarını farkettir
Yok ya üzülmüyorum emeklerime üzülüyorum sadece...
Kalp kırdığım için üzülmeyi çok oldu

Enerji vampirleri bunlar.
Sorunlarınızı tam oşarak açıklamamışsınız.
Aileyi çok uç sorunlar olmadıkça atma taraftarı değilim belki açık ve net konuşup yıprandığınızı açıklayabilirsiniz, evinizi ayırıp mesafeli olup, görüşebilirsiniz, taviz vermemeye dikkat edersiniz ama hayatınızdaki diğer kişi sizin enerjinizi emip, sizi duygusal olarak yıpratıyorsa ve siz onu bir yük olarak görüyorsanız neden devam ediyorsunuz diye sorarım.
Hayatta hiç kimse kendimizden daha değerli ve sevilesi değil.
Sonuçta bu ikili ilişki ve karşılıklı olmalı. Eğer ben kişisel olarak mutlu ve huzurlu değilsem, ben bunu karşımdakine sağlarken, karşımdakinin umurunda değilsem neden kendime bu eziyeti edeyim?

Back
X