Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmm çok sevindirdinn biziii
allahhh sağlıklı hamılellikkk sağlıklı doğumlarrr sağlıkla bebişşş vermesini diliyorummm
o küçük ördek sana uğur getirdi inşşş 9 ay sonra gelecek olan ördeğinleee şirinenlee sanave tabıkı eşinleee bir ömürr boyu mutluluklar diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yuppppiiiiiiiii işte yüce allahımın mucizesiii allahım sen verdiğin bebişlerimizi koru yarabbimmm![]()
siziiiiiiiiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki bu kadar güzel kalpli insanlarla tanıştımmmmmmm hepsi bi arada tadından doyum olmazzzzzzzzzzzzz size sarılmakkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmm nolur bana gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siziiiiiiiiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki bu kadar güzel kalpli insanlarla tanıştımmmmmmm hepsi bi arada tadından doyum olmazzzzzzzzzzzzz size sarılmakkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmm nolur bana gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..darısı bizim başımıza..
ıkınızde bırbırınızın en gusel haberı ıcın topık acmıssınız:)
6 yıldır bekledıgını sölemstın umutusz bır sekılde dıger topıkte bana
allh saglıklan vede hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın
gunu vaktı bu zamanaymıs
bende 8.5 ay bekeleyen bırı olarak senden o hamıle halınle adımla beraber ıcten dularını eksık etmemenı ıstıyorum
rabbım benım ve ısteyen tum ummetını hayırlısıylan evlatt sahbı etmeyı nasp eylesınnnnnn (AMİN)
inş serpıl abla ben 8.5 ayda yoruldugumu hısseder oldum
ALLH ONUN sabrını verıor galıba
allhım bana gostersın bu mutlu haberlerı
o cıft czgıyı tek ıstegım bu hayırlıysa tabı....
serpıl sen hamılemısın suan ?