hpt_honeyimizde meleğine kavuştu :)))

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
Güzel yürekli,güzel yüzlü,anneliği çok hakeden can dostum hpt_honeyimiz hamile.
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah prensesim.:nazar:fisfisfis
Seni Seviyorum

canım hpt_honeyimm yıllar sonra o tatatlı göbüşüne konan tatalı meleğinin sağ salim gelmesini tüm kalbimle diliyorum dualarımzı seninle bu sfer rabbim yüzünü güldürsün hemilleğini tebrik ediyor 9 ay boyunca dualarımızda olarak güzel anne olmanı diliyorum iyiki varsın canım seni seviyorumm ve müthiç meşhur teyzemizide şuna inanki meleğin seninle kalacak buna lütfen inan kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmm çok sevindirdinn biziii
allahhh sağlıklı hamılellikkk sağlıklı doğumlarrr sağlıkla bebişşş vermesini diliyorummm
o küçük ördek sana uğur getirdi inşşş 9 ay sonra gelecek olan ördeğinleee şirinenlee sana :emir_bebek: ve tabıkı eşinleee bir ömürr boyu mutluluklar diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yuppppiiiiiiiii işte yüce allahımın mucizesiii allahım sen verdiğin bebişlerimizi koru yarabbimmm :nazar::nazar:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmm çok sevindirdinn biziii
allahhh sağlıklı hamılellikkk sağlıklı doğumlarrr sağlıkla bebişşş vermesini diliyorummm
o küçük ördek sana uğur getirdi inşşş 9 ay sonra gelecek olan ördeğinleee şirinenlee sana :emir_bebek: ve tabıkı eşinleee bir ömürr boyu mutluluklar diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yuppppiiiiiiiii işte yüce allahımın mucizesiii allahım sen verdiğin bebişlerimizi koru yarabbimmm :nazar::nazar:

bu arada şirenenle demişim inan bilmeyerek yazdım neden anlamadım kaydirigubbakcemile3inşşş kızdırrrr hayırlı evlat sağlıklı versinde ama şirene nerden çıktı yawwww:ecrin_bebek:hihoyyyt

şirineee olabilr allah söyletmiştir canım honeyimm melğin seninle kalacakkk aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar şimdi burasıdamı bizim topiğimiz.
neyse htp_honey sana mutluluklar diliyorum. dilerim Rabbim seni ve bebeğini korusun. senin adına o kadar mutluyumki sürekli içimden seni dşündükçe oynamak geliyor canım benim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah nazarlardan korusun seni ve bebeğini :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

mısracım aynı dileklerim senin içinde canım

siziiiiiiiiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki bu kadar güzel kalpli insanlarla tanıştımmmmmmm hepsi bi arada tadından doyum olmazzzzzzzzzzzzz size sarılmakkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmm nolur bana gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

siziiiiiiiiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki bu kadar güzel kalpli insanlarla tanıştımmmmmmm hepsi bi arada tadından doyum olmazzzzzzzzzzzzz size sarılmakkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmm nolur bana gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bizde sei seviyoruz. kısmet bellimi olur bir gün yolumuz balıkesir tarafına düşerse bakarsın kapını çalıveririz :1hug:

canımmmmmmmmmmmm neşe kaynağımızz bizde seni seviyoruzzzzzzz

ıkınızde bırbırınızın en gusel haberı ıcın topık acmıssınız:)
6 yıldır bekledıgını sölemstın umutusz bır sekılde dıger topıkte bana
allh saglıklan vede hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın
gunu vaktı bu zamanaymıs
bende 8.5 ay bekeleyen bırı olarak senden o hamıle halınle adımla beraber ıcten dularını eksık etmemenı ıstıyorum
rabbım benım ve ısteyen tum ummetını hayırlısıylan evlatt sahbı etmeyı nasp eylesınnnnnn (AMİN)

ıkınızde bırbırınızın en gusel haberı ıcın topık acmıssınız:)
6 yıldır bekledıgını sölemstın umutusz bır sekılde dıger topıkte bana
allh saglıklan vede hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın
gunu vaktı bu zamanaymıs
bende 8.5 ay bekeleyen bırı olarak senden o hamıle halınle adımla beraber ıcten dularını eksık etmemenı ıstıyorum
rabbım benım ve ısteyen tum ummetını hayırlısıylan evlatt sahbı etmeyı nasp eylesınnnnnn (AMİN)

esracım dualrımız seninle ablacım canın sıkılırsa inferlite bölümünde yolun yarısına gelmiş ........ diye topiğimiz var arada uğra dualarımızda katıl seni seviyorum esra anne olacksın bak honeyy 6 yıldan sonra ablacım gördünmüü

inş serpıl abla ben 8.5 ayda yoruldugumu hısseder oldum
ALLH ONUN sabrını verıor galıba
allhım bana gostersın bu mutlu haberlerı
o cıft czgıyı tek ıstegım bu hayırlıysa tabı....

inş serpıl abla ben 8.5 ayda yoruldugumu hısseder oldum
ALLH ONUN sabrını verıor galıba
allhım bana gostersın bu mutlu haberlerı
o cıft czgıyı tek ıstegım bu hayırlıysa tabı....

tatlım benim göreceksin birgün sadce yorulma balım bizde o evrelerden geçtikk sabırrr

Back
X