• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16 için takviye

doram39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
38
3
1
33
Merhabalar öncelikle asi olmayı düşünmüyorum hpv 16 yi atlatmam için takviye kullanmak istiyorum kullanıp işe yarayan memnun kaldığınız magnezyum çinko glutatyon veya ham propolis markası var mıdır hangisi güvenilir ise yarar bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar öncelikle asi olmayı düşünmüyorum hpv 16 yi atlatmam için takviye kullanmak istiyorum kullanıp işe yarayan memnun kaldığınız magnezyum çinko glutatyon veya ham propolis markası var mıdır hangisi güvenilir ise yarar bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Gümüş suyu tavsiye ederim.

Gümüş suyunu aldıgım sayfada (ademoglu.adam )propolisde vardı.Magnezyum d vit demir çinko nutraxin ürünleri dermoeczanem uygulamasında indirimde oluyor.

imkanınız varsa lütfen aşıyı tekrar düşünün, bunların yanında eğer eksikse d vitamini b vitamini ve selenyuma bakabilirsiniz

Back
X