• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16 için takviye

doram39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar öncelikle asi olmayı düşünmüyorum hpv 16 yi atlatmam için takviye kullanmak istiyorum kullanıp işe yarayan memnun kaldığınız magnezyum çinko glutatyon veya ham propolis markası var mıdır hangisi güvenilir ise yarar bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar öncelikle asi olmayı düşünmüyorum hpv 16 yi atlatmam için takviye kullanmak istiyorum kullanıp işe yarayan memnun kaldığınız magnezyum çinko glutatyon veya ham propolis markası var mıdır hangisi güvenilir ise yarar bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Gümüş suyu tavsiye ederim.

Gümüş suyunu aldıgım sayfada (ademoglu.adam )propolisde vardı.Magnezyum d vit demir çinko nutraxin ürünleri dermoeczanem uygulamasında indirimde oluyor.

Öncelikle teşekkürler, Sizde ise yaradı mı Gümüşsuyu

imkanınız varsa lütfen aşıyı tekrar düşünün, bunların yanında eğer eksikse d vitamini b vitamini ve selenyuma bakabilirsiniz

merhaba, kullanımı nasıl acaba
Hem içiliyor hem vajina içine sıkılıyor.instagramdan almıştım instagramda Ademoğlu.adam sayfasından almıstım.Detaylı bilgi ve yardım saglıyorlar

Vitaminlerimi yüksek tuttum.Her üç ayda bir kandegerlerıme baktırdım.Gümüşsuyuyla negatif oldum işe yaradı
Kullanımı nasıl oluyor? Oral mi sürülüyor mu? Bir de aşı+gümüş suyu ile mi negatif oldunuz?

Ben de gümüş suyu kullanıyorum 2 aydır bakalım sonuç ne olacak

Kullanımı nasıl oluyor? Oral mi sürülüyor mu? Bir de aşı+gümüş suyu ile mi negatif oldunuz?
Ben de gümüş suyu kullanıyorum 2 aydır bakalım sonuç ne olacak
Hem belli bir ölçek içiliyor hem de vajinal duş yapılıyor zaten kullanımını anlatıyorlar. Ademoğlu adam diye bir Instagram sayfası var oradan inceleyebilirsiniz

Anladım, gündelik kullanımı nasıl yaptınız? Ciltte mavi-beyaz gibi lekeler oluyormuş sanırım sizde oldu mu? bir de eczanelerde satılıyor mu

Back
X