Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gümüş suyu tavsiye ederim.Merhabalar öncelikle asi olmayı düşünmüyorum hpv 16 yi atlatmam için takviye kullanmak istiyorum kullanıp işe yarayan memnun kaldığınız magnezyum çinko glutatyon veya ham propolis markası var mıdır hangisi güvenilir ise yarar bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Gümüş suyunu aldıgım sayfada (ademoglu.adam )propolisde vardı.Magnezyum d vit demir çinko nutraxin ürünleri dermoeczanem uygulamasında indirimde oluyor.Merhabalar öncelikle asi olmayı düşünmüyorum hpv 16 yi atlatmam için takviye kullanmak istiyorum kullanıp işe yarayan memnun kaldığınız magnezyum çinko glutatyon veya ham propolis markası var mıdır hangisi güvenilir ise yarar bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Vitaminlerimi yüksek tuttum.Her üç ayda bir kandegerlerıme baktırdım.Gümüşsuyuyla negatif oldum işe yaradıÖncelikle teşekkürler, Sizde ise yaradı mı Gümüşsuyu
merhaba, kullanımı nasıl acabaVitaminlerimi yüksek tuttum.Her üç ayda bir kandegerlerıme baktırdım.Gümüşsuyuyla negatif oldum işe yaradı
Hem içiliyor hem vajina içine sıkılıyor.instagramdan almıştım instagramda Ademoğlu.adam sayfasından almıstım.Detaylı bilgi ve yardım saglıyorlarmerhaba, kullanımı nasıl acaba
Kullanımı nasıl oluyor? Oral mi sürülüyor mu? Bir de aşı+gümüş suyu ile mi negatif oldunuz?Vitaminlerimi yüksek tuttum.Her üç ayda bir kandegerlerıme baktırdım.Gümüşsuyuyla negatif oldum işe yaradı
Kullanımı nasıl oluyor? Oral mi sürülüyor mu? Bir de aşı+gümüş suyu ile mi negatif oldunuz?
Hem belli bir ölçek içiliyor hem de vajinal duş yapılıyor zaten kullanımını anlatıyorlar. Ademoğlu adam diye bir Instagram sayfası var oradan inceleyebilirsinizBen de gümüş suyu kullanıyorum 2 aydır bakalım sonuç ne olacak
Evet aşımıda oldum gümüşde kullandım.Hem içiliyor hem vajinaya sıkılıyor.Kullanımı nasıl oluyor? Oral mi sürülüyor mu? Bir de aşı+gümüş suyu ile mi negatif oldunuz?