Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende senin yaşındayım cin3 ten leep oldum 16 ve 18 tipini taşıyorum maalesef sürekli ya enfeksiyon ya da mantarla uğraşıyorum 3 doz aşımı oldum bugün 3.dozumu oldum hatta sende durumlar nasıl sonucun nasıl geldi
Merhabalar ben leep sonucum cok sükür tertemiz geldi insallah seninde tertemiz gelir ben 2 doz oldum diğer aşımın zamanını bekliyorum 3 ay vagi simplex ve aldara kullandım şuanda da papıl off kullanmaya basladım bunlardan ayrı ahcc kullanıyorum ekstra vitaminde kullanıyorum her gece yesilcay tüketiyorum ilk baş çok sağlıklı beslenirdim ama artık yoruldum saldım çok geçmiş olsun sana da umarım seninde sonucun güzel olur
Merhabalar ben leep sonucum cok sükür tertemiz geldi insallah seninde tertemiz gelir ben 2 doz oldum diğer aşımın zamanını bekliyorum 3 ay vagi simplex ve aldara kullandım şuanda da papıl off kullanmaya basladım bunlardan ayrı ahcc kullanıyorum ekstra vitaminde kullanıyorum her gece yesilcay tüketiyorum ilk baş çok sağlıklı beslenirdim ama artık yoruldum saldım çok geçmiş olsun sana da umarım seninde sonucun güzel olur
Çok teşekkür ederim bende şimdilik probiyotik kullanIyorum ve olabildiğince sağlıklı besleniyorum.bu arada benimde sonucum temiz geldi ama hpv 16 18 hala pozitif onu da atlatıcam inşallah.tekrardan çok geçmiş olsun