Maalesef farklı testler farklı sonuçlar verebiliyorMerhaba herkese 3 ay önce Hpv 16 pozitif çıkıp kolposkopi kronik servisit geldi daha yeni yani ilk testten 3 ay sonra tekrar smear Hpv verdim başka bir yerde Hpv 53 smear Ascus geldi tekrar kolposkopi yapmak istemedi doktor yeni yapıldığı için benim size sormak istediğim 3 ayda Hpv 16 nasıl kaybolabilir ve 53 nasıl pozitif gelebilir böyle bir durum yaşayan var mı?
Sizde de mi öyle oldu şu an ben hangi tipim o zaman anlamadımMaalesef farklı testler farklı sonuçlar verebiliyor
Evet ben de yaşadım onu bir noktadan sonra tip önemli değil, kolposkopi olmuşsunuz zaten şimdi siz hpv’yi atlatmaya çalışın sadeceSizde de mi öyle oldu şu an ben hangi tipim o zaman anlamadım
Çok geçmiş olsun partnerinizde Hpv varmıydı siğil vs?Merhaba kızlar. Çok yakın zamanda şiddetli vajinal kaşıntıyla doktora gittim ve ne yazıkki hiç güzel haberler almadım. Testte hpv 16 39 52 pozitif çıktı. Yıkıldım diyebilirim. Çünkü seks hayatım öyle renkli değil genelde tek eşliyim. Ne ara kaptım ne ara oldu hiçbir fikrim yok. Aşımı hemen oldum ama 29 yaşındayım etkisi olur mu artık emin değilim. Yurt dışında olduğumdan tam olarak ne yapacağım bilmiyorum. Uzun bir süre erkek arkadaşımla olan seks hayatıma da ara vermem gerekiyor gibi. Doktor 1 2 yılda temizlenebileceğini söyledi ama biyopsi tarzı bir şey önermedi. Şuan yurtdışındauım. Sizce biyopsi gerekiyor mu ? Moralim çok bozuk. Bir sürü derdime bir de bu var eklendi. Böyle pozitif gelen daha sonra atlatan var mı acaba ?
Çok geçmiş olsun , eşinize Hpv bakıldı mı ? Siğil vs var mı eşinizde?Bende 4 gün önce hpv dna 16 ve 18 pozitif çıktı. Kolposkopi yapıldı cın3 çıktı leep yapıldı. Kansermiyim diye günlerdir ağlıyorum ve bu anüs kanseri ve boğaz ve gırtlak kanseri yapabiliyormuş. 2 çocugum var. Çok korkuyorum. Rahim agzında çıktıysa anüs ve kbbde olabilir. Yaşayan varmı
Henüz bakılmadıÇok geçmiş olsun , eşinize Hpv bakıldı mı ? Siğil vs var mı eşinizde?
Siğil var mı acaba , benden de smear alındı sonucu bekliyorum o yüzden endişeliyim birazHenüz bakılmadı
Siğil yok bende. Tip 16 da siğil olmuyormuş. En sinsi olan tipi buymuş maalesef. Ama bugun leep sonucum geldi temiz çıktı binlerce şükür. Rabbim tüm hastalara şifa versinSiğil var mı acaba , benden de smear alındı sonucu bekliyorum o yüzden endişeliyim biraz
Çokkk sevindim , ben aslında eşinizi sormuştum onda siğil yok mu diye. Sonuçta ondan kaptınızSiğil yok bende. Tip 16 da siğil olmuyormuş. En sinsi olan tipi buymuş maalesef. Ama bugun leep sonucum geldi temiz çıktı binlerce şükür. Rabbim tüm hastalara şifa versin
Çok geçmiş olsun, eşinizde belirti var mı siğil falan?Merhaba herkese 3 ay önce Hpv 16 pozitif çıkıp kolposkopi kronik servisit geldi daha yeni yani ilk testten 3 ay sonra tekrar smear Hpv verdim başka bir yerde Hpv 53 smear Ascus geldi tekrar kolposkopi yapmak istemedi doktor yeni yapıldığı için benim size sormak istediğim 3 ayda Hpv 16 nasıl kaybolabilir ve 53 nasıl pozitif gelebilir böyle bir durum yaşayan var mı?
Ha pardon. Hayır siğil yok eşimde. Bu Hafta ürolojiye gidecek o daÇokkk sevindim , ben aslında eşinizi sormuştum onda siğil yok mu diye. Sonuçta ondan kaptınız
Ya nasıl oluyor o zaman kafayı yicem. Eşinizle konuşmadınız mı nerden geldi bu virüs ne yaptın diyeHa pardon. Hayır siğil yok eşimde. Bu Hafta ürolojiye gidecek o da
Erkekler yıllarca bu virüsü taşıyıcı olarak bedenlerinde tutuyor olabilirler. İkimizinde ikinci evliliği. Nediyim neyapayım belki ilk karısı zamanından belki bekar gezdiği zamandan. Yada benim ilk evliliğimden kaptım. Hiç ama hiç bilemiyorum.Ya nasıl oluyor o zaman kafayı yicem. Eşinizle konuşmadınız mı nerden geldi bu virüs ne yaptın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?