ben de devlette anestezisiz oldum. girmeden 1 saat önce ağrı kesici içtim. acı eşiğim normalde düşüktür ona rağmen acımadı. kısa süreli adet sancısı gibi düşünebilirsiniz. canım çok acır diye düşündüğüm için bu durum çok ilginç gelmişti. sadece ruhsal olarak hassas biriyim o bakımdan etkilendim ve böyle şeylerle uğraşmak zorunda kaldığım için üzüldüm. kolposkopiye gergin girmemek çok önemli bnce
Ay çok geçmiş olsun beni aşırı geriyor ve psikolojik olarak yıprandım o işlemi olmak ayrı sonrası sonucum kötü gelirse düşüncesi ayrı ne yapacam bilmiyorum
Anestesiziz biyopsi veren tanidigim var cok kucuk ve kolay oldugunu soylemisti. Aci esigine baglidir. Ben leep sirasinda uyandim anestezi az geldi kocaman parca cikarirlarken kazirlarken bile cok buyuk dayanilmayacak agrim olmadi. Sizden minnacik alicaklar parca
teşekkür ederim sonucunuz kötü gelirse bile emin olun bi çaresi var yaşınız daha 31 sanırım. çoğu kadın hpvden bihaber yaşıyo maalesef bu konuda hiç bilgilendirilmediğimiz için. ben işlem bitince kendi üstüme düşen her şeyi yapmanın getirdiği hisle rahatlamıştım. imkan varsa anesteziyle yaptırabilirsiniz ancak tavsiyem beklemeyin bi an önce aradan çıkartın bitsin gitsin. bence belirsizlik daha da kötü hissettiriyo. kadın olmak çok zor hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz işlem sonrasında da hiçbi şey olmamış gibiydi ağrım falan yoktu benim. günlük hayatıma devam ettim