Bir rahatsızlığınız oldu mu akıntı kaşıntı enfeksiyon vb her türlü durumLeep yaptırman gebeliğine engel bi durum değil bende yaz sonu yaptırdım cin3 ten dolayı
Oldu peynir kesiği tarzında akıntım oldu kaşıntı ama o mantarla alakalıydı antibiyotiklerle iyileşti hemenBir rahatsızlığınız oldu mu akıntı kaşıntı enfeksiyon vb her türlü durum
Ne takıyorlar ilk defa duydum kaç yıllık evlisinEvet ama hamile kaldığımda kadın doğum doktoruma söylemem gerekiyormuş durumu ona göre önlem alınıyormuş rahim ağzına bişey takıyorlarmış
Agri aci hic olmadi cok kolay gecti genel anestezi ile oldum dis cekimi daha zor diyimMerhabalar benimde smear sonucum HPV 16 pozitif yüksek genotipleri pozitif ve HSIL Yazıyor leep işlemi genel anestezi ile mi yapılıyor acı ağrı oluyormu çok korkuyorum
Merhaba naptıniz leep oldunuz mu bunun ozon tedavisi gibi çözümü de varmış sanırım arastrdiniz mi benim de leep dedi doktor ama daha olmadim arayıp rendavu verecekler bazı takviye edici bitiksiel haplar kulaniyorum şuan ve benim vajinada yanma oluyor arada geçiyor gibi oluyor sonra yine oluyor bunu yaşayan varmıHerkese merhaba
3 ay önce hpv 16 pozitif cıktı ve 2 ay önce biyopsi yapıldı sonucumda ise cin2- cin3 cıktı ve doktor ve gittiğim diğer doktorlar leep yapılması gerekiyor dedi.
Yaşım 29 cocugum yok evliyim bunu öğrenince ben kötü oldum ve hemen karar veremedim daha sonra leep olmaya karar verdim ve 2 gün önce doktora leep için randevu almaya gittim ancakkk 2 ay once leep yapalım hemen diyen doktorum dokularını al ve baska bir hastanede patalojide incelettir yaşın çok genc dedi. Bende o an sorgulamadan yaptım ama bugun şunu düşünüyorum neden bunu dedi ve diyelim ki sonuc aynı cıktı bana yaşın genc diyen doktor ne oldu da bu moda girdi aklım cok karısık her sey gittikce karmasık hale geldi gibiböyle bir sey yaşayab var mı aramızda ?
Devlet hastanesi biyopsiyi anestezi ile yapmıyormuşAgri aci hic olmadi cok kolay gecti genel anestezi ile oldum dis cekimi daha zor diyim
Benimde devletti yapti. Ama cok acitan birsey degil ben uyandim o sirada cunku. Spor yaptigim icin narkozu erken atmis vucudumDevlet hastanesi biyopsiyi anestezi ile yapmıyormuş
Benim gittiğim devlet anestezi ile yapmıyoruz dedi siz hangi hastaneye gidiyorsunuzBenimde devletti yapti. Ama cok acitan birsey degil ben uyandim o sirada cunku. Spor yaptigim icin narkozu erken atmis vucudum
Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Sağlık sigortam var ancak 3ay sonra başlıyor bu işlemler göztepe süleyman yalçın kolposkopiyi anestezi ile yapmıyormuşMerhaba, benim doktorun genel anestezi ile yapıyor. Bende de hpv 16 pozitif, kolposkobik biyopsi sonucumu bekliyorum.
Ben izmir sehir hastanesine gittim devlet hastanesi. Tum biyopsi islemlerini sedasyon ile yaptilar yani herkesi 5-10 dakika uyuttularBenim gittiğim devlet anestezi ile yapmıyoruz dedi siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ne güzel ben burdaki doktoruma sordum anestezi vermiyoruz dedi ağrılı biraz dediBen izmir sehir hastanesine gittim devlet hastanesi. Tum biyopsi islemlerini sedasyon ile yaptilar yani herkesi 5-10 dakika uyuttular
Anestesiziz biyopsi veren tanidigim var cok kucuk ve kolay oldugunu soylemisti. Aci esigine baglidir. Ben leep sirasinda uyandim anestezi az geldi kocaman parca cikarirlarken kazirlarken bile cok buyuk dayanilmayacak agrim olmadi. Sizden minnacik alicaklar parcaNe güzel ben burdaki doktoruma sordum anestezi vermiyoruz dedi ağrılı biraz dedi
ben de devlette anestezisiz oldum. girmeden 1 saat önce ağrı kesici içtim. acı eşiğim normalde düşüktür ona rağmen acımadı. kısa süreli adet sancısı gibi düşünebilirsiniz. canım çok acır diye düşündüğüm için bu durum çok ilginç gelmişti. sadece ruhsal olarak hassas biriyim o bakımdan etkilendim ve böyle şeylerle uğraşmak zorunda kaldığım için üzüldüm. kolposkopiye gergin girmemek çok önemli bnceNe güzel ben burdaki doktoruma sordum anestezi vermiyoruz dedi ağrılı biraz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?