Hpv nin bir numaralı dostu sigaraymış umarım kolay bırakırsınız.Yıpratıcı bi süreç inşallah en kısa sürede negatıf olursunuz.Gümüş suyunu tavsiye ederım.İnstagramda Ademoğlu sayfası var arayıp bilgi alın beni o iyileştırdıSigara kullanıyorum aşırı bağımlısıyım inşallah biran önce bırakırım dua edermisiniz bana
Sayfanın tam olarak ismi nedir yazarmısınız sizin tam olarak tipi neydi kolposkopi oldunuz muHpv nin bir numaralı dostu sigaraymış umarım kolay bırakırsınız.Yıpratıcı bi süreç inşallah en kısa sürede negatıf olursunuz.Gümüş suyunu tavsiye ederım.İnstagramda Ademoğlu sayfası var arayıp bilgi alın beni o iyileştırdı
Bende 16-51 cin1 vardı.16 ay hpv mevcuttu 2 kere kolposkopi oldum . Ademoğlu sayfanın adıSayfanın tam olarak ismi nedir yazarmısınız sizin tam olarak tipi neydi kolposkopi oldunuz mu
Bende 16-51 cin1 vardı.16 ay hpv mevcuttu 2 kere kolposkopi oldum . Ademoğlu sayfanın adı
Aşı oldunuzmu sayfayı takibe aldım sipariş vermeyi düşünüyorumAdemoglu.adam sayfanın adı
Aşıda oldum.Bencede alınAşı oldunuzmu sayfayı takibe aldım sipariş vermeyi düşünüyorum
Bende p. Tesi öğrendim. Bugün doktor kontrolüne gidicem.inşallah kolay atlatırızHpv 16 pozitif çok kötüyüm bugün öğrendim ne yapmam lazım nasıl bir yol izlicem neler gelecek başıma bilmiyorum yaşadığım yerde bu bakıma sıkıntı doktor dalı yok Elazığ için varsa doktor tavsıyeniz çok mutlu olurum
Benim de hpv16 vardı kolposkopi oldum ve cin 3 teşhisi konuldu. Sonrasında leep ameliyatı dediler , ocak ayında da leep ameliyatı oldum. Cerrahi sınırlar temiz geldi. Haziran gibi tekrar gittim test verdim temiz çıktı. Ama bir sene sonra tekrar kontrole gideceğim. Artık hep takipte olmam gerekecek. Sana da geçmiş olsun. Aşını mutlaka ol. Sigara kullanıyorsan bırak yada en azından azalt. Sigara en çok etkileyen şeymiş çünkü. Birde bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor.Hpv 16 pozitif çok kötüyüm bugün öğrendim ne yapmam lazım nasıl bir yol izlicem neler gelecek başıma bilmiyorum yaşadığım yerde bu bakıma sıkıntı doktor dalı yok Elazığ için varsa doktor tavsıyeniz çok mutlu olurum
Bende bugün kolposkopi oldum. 6 parça aldı doktor. Haftaya sonucu çıkar ona görede tedavimi şekillendiricez.Benim de hpv16 vardı kolposkopi oldum ve cin 3 teşhisi konuldu. Sonrasında leep ameliyatı dediler , ocak ayında da leep ameliyatı oldum. Cerrahi sınırlar temiz geldi. Haziran gibi tekrar gittim test verdim temiz çıktı. Ama bir sene sonra tekrar kontrole gideceğim. Artık hep takipte olmam gerekecek. Sana da geçmiş olsun. Aşını mutlaka ol. Sigara kullanıyorsan bırak yada en azından azalt. Sigara en çok etkileyen şeymiş çünkü. Birde bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor.
Umarım temiz gelir sonuçların, stres yapma diyeceğim ama elinde olmadan insan düşünüp duruyor. Ama geçecek emin ol. Ben ilk öğrendiğimde ne yapacağımı bilemedim, hpv nedir bilmiyordum bile, internet de dipsiz bir kuyu. Ama en sonunda erkenden öğrendiğim için şanslı olduğumu fark ettim. Sonuçta fark ettik ve tedavi oluyoruz. Sana da çokk geçmiş olsun.Bende bugün kolposkopi oldum. 6 parça aldı doktor. Haftaya sonucu çıkar ona görede tedavimi şekillendiricez.
Merhaba bana mesaj atar misinBende bugün kolposkopi oldum. 6 parça aldı doktor. Haftaya sonucu çıkar ona görede tedavimi şekillendiricez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?