• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16 pozitif yardım

Dilruba02

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
414
98
13
29
Hpv 16 pozitif çok kötüyüm bugün öğrendim ne yapmam lazım nasıl bir yol izlicem neler gelecek başıma bilmiyorum yaşadığım yerde bu bakıma sıkıntı doktor dalı yok Elazığ için varsa doktor tavsıyeniz çok mutlu olurum

Geçmiş olsun.Kolposkopi yaparlar işk olarak sonrasında duruma göre takip yada tedavi… Bagısıklıgınızı güçlendirmeye başlayın; eksik vitaminleri tamamlayıp sigara alkol varsa bırakarak

Sigara kullanıyorum aşırı bağımlısıyım inşallah biran önce bırakırım dua edermisiniz bana
Hpv nin bir numaralı dostu sigaraymış umarım kolay bırakırsınız.Yıpratıcı bi süreç inşallah en kısa sürede negatıf olursunuz.Gümüş suyunu tavsiye ederım.İnstagramda Ademoğlu sayfası var arayıp bilgi alın beni o iyileştırdı

Hpv nin bir numaralı dostu sigaraymış umarım kolay bırakırsınız.Yıpratıcı bi süreç inşallah en kısa sürede negatıf olursunuz.Gümüş suyunu tavsiye ederım.İnstagramda Ademoğlu sayfası var arayıp bilgi alın beni o iyileştırdı
Sayfanın tam olarak ismi nedir yazarmısınız sizin tam olarak tipi neydi kolposkopi oldunuz mu

Back
X