Hpv 16 pozitifim

moral arayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
759
385
53
36
Arkadaşlar merhaba.Mart ayında tesadüf verdiğim Hpv taraması sonucu Hpv 16 pozitif olduğumu öğrendim.Bu ay 3. Doz aşımı olacağım.Hpv taramasını ketem de yaptırmıştım.Bu süreçte ketem bizim adımıza devlet hastanesinden randevu alıyor tabi sıra çok geç geliyor.Ben hemen Nisan ayında özel klinikte kolposkopi yaptırdım her şey temiz geldi şükür.Sonra devlette ki sıram geldi orada da haziran ayında kolposkopi yapıldım.Şimdi danışmak istediğim şey kontrollere 4 ayda gidende var 6 ayda da.Özele gideyim mi 6 ay oldu.Devlette ne zaman randevu bulurum bilmiyorum.Özele göre mi hareket edeyim devlette göre mi.Birde ben Hpv taramasını tekrar ne zaman yaptırabilirim.Şimdiden teşekkür ederim

Geçmiş olsun,Devlette sürec biraz geç ilerliyor sıra geç geliyor falan ama zaten hpv hemen iyilesecek ve ilerleyecek bişey olmadıgı için beklenebilir.Özelde hızlı ve daha kolay ama maddi açıdan yıpratıcı oluyor.Hpv için 4 ay çok kısa bir süre 6 ay ideal.. erken gidip tekrar pozitifi görmek insanı umutsuzluğa sevk ediyor.Cin yok galiba sizde kendinize iyi bakarsanız kısa sürede negatif olursunuz.Maddi sıkıntı yoksa özel,varsa devlet ideal

Teşekkür ederim çok şükür maddi yönden bir sıkıntımız yok.Devlette sıra beklerken daha çok stres oluyorum.Bir an önce negatifi görmek istiyorum keşke olsa.Kolposkopi ve smear temiz gelmişti çok şükür.Ama özelde yapılan kolposkopi sonrası devlette yapılırken ilaç yapmadan damarlaşma var demişlerdi gözle görülür şekilde o kafamı karıştırıyor.iki kolposkopi arası çok az bir süre vardı.İlerledi mi acaba diyorum

Sizinle aynı durumdayım hpv testim pozitif çıktı smear testim negatifti. Ben öğreneli henüz bir ay oldu benimde kolposkopide biyopsim temiz geldi.Doktor 1 sene sonra takip dedi.1 sene sonra tekrar hpv testi alınacak eğer pozitif çıkarsa tekrardan kolposkopi yapılacağını söyledi.6 ay sonra gelsem olur mu diye sordum hayır dedi hpv 16 nın vücuttan atılması 1.5-2 seneyi bulduğu için 1 yıl sonra takip dedi.Bu sürede tavsiyelerde bulundu aşılarini tamamla sağlıklı beslen dedi verdiği takviye ilacı günde iki kez içiyorum bu şekilde devam ediyorum.Süreçlerin hepsini özel hastanede yürüttüm.

Maddi yönden sıkıntı yoksa özelde beklemeden takipde olmak en mantıklısı.Zaten cin yoksa takip ,damarlasma önemli bişey olsa onuda ayrıca söylerlerdı ama yinede gıttıgınızde sorun detaylı.Vitamin degerlerı ve beslenme önemli..Gümüş suyunuda bi arastırın ben onunla negatıf oldum

Geçmiş olsun Ankara da devlet hastanesinde tip 16/18 ise 6 ayda kontrole çagırılıyor.cin yoksa kısa sürede negatıf olursunuz bagışıklıgı güçlendırerek

Öncelikle geçmiş olsun bir an önce negatifleri görürüz inşallah.Bana 6 ay sonra mutlaka gel demişti.Yaşınız kaç acaba.Ben 36 yaşındayım.

Gümüş suyunu bir çok yerde okudum.Nerden alabilirim ve nasıl kullanmam gerekiyor.Hangi ilaçları kullandınız acaba.Bebek istiyoruz fakat negatifi görmeden olmaz dediler.Yaşım 36 çok geç kalmak istemiyorum

Gümüş suyunu bir çok yerde okudum.Nerden alabilirim ve nasıl kullanmam gerekiyor.Hangi ilaçları kullandınız acaba.Bebek istiyoruz fakat negatifi görmeden olmaz dediler.Yaşım 36 çok geç kalmak istemiyorum
Gümüş suyunu instagramda ademoğlu.adam sayfasında almıştım,sayfayı inceleyip sayfa sahibini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.Bende 41 yaşımda gümüşle negatif oldum

Öncelikle geçmiş olsun bir an önce negatifleri görürüz inşallah.Bana 6 ay sonra mutlaka gel demişti.Yaşınız kaç acaba.Ben 36 yaşındayım.
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun.35 yaşındayım.Neden 1 sene sonra diye sordum sebebini söyledi ama tam hatırlayamadım.Virüsle alakalı çok soru sordum arada kaynadı.Galiba hpv 16nın 6 ayda vücuttan atılması zor olduğu için 1 sene sonra dedi.Aslinda bir yandan 1 sene sonra yaptırmak daha mantıklı çünkü pozitif çıkarsa moralim bozulur.

Merhaba aynı şekilde bana da öyle söyledi doktor. Ama ben 6.ayda gittim gelmişken smear ile hpv alalım dedi. Sonucu bekliyorum. Ben eşimden kaptım 4 senelik evliyim fakat ne zaman kaptığımı bilmiyorum tabi. Belki evlendiğim ilk gün kaptım. 4 sene de atmış olmam lazım mantıken. Hpv 16 ve 33 cın1 tespit edilmişti. O yüzden bu 1-2 sene muhabbetine çok inanmıyorum. Ne zaman kaptığımızı bilmiyoruz ki o dönemden hesaplayalım 1 2 seneyi. Böyle düşünüyorum

16 tehlikeli olduğu için 4-6 ay arası muayenene olun diyorlar.Bende anlamadım ama

Kızlar 15 ekimde test verdim ve sonuç çıkmış bu kadar erken çıkması normal mi bilmiyorum ama NEGATİFFFFFFFF

Eklentiler

• 17065.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 56
Yoktur yoktur hata falan keyfini çıkar darısı tüm pozitiflere.Toplamda kaç ay sürdü hpv yi ögrenmeniz
Ben 2025 martta öğrendim ondan sonrasında cinselliği kestim. Evli olunca biraz zor oluyor ama sağlık bu yapacak birşey yok. Marttan beri 0 cinsellik. 3 ay defglayn + aşı. Beta glukan d vitamini vs takviyeler aldım sadece. Herkese nasip olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…